Ultima actualizare: azi, 13:22

Locale

VIDEO. „Măicuța” faimoasă în Satu Mare, prinsă din nou de polițiști

Polițiștii locali din Iași l-au prins, acum două zile, pe Bobi de la Moinești, bărbatul măicuță, care este cunoscut în toată România, inclusiv în județul Satu Mare. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce au descoperit când l-au adus la secție, potrivit BZI.

În cursul zilei de joi, 13 iunie 2024, polițiștii locali din Iași au observat un comportament ciudat la o măicuță ce era pe bulevardul Ștefan cel Mare, chiar în fața Mitropoliei. Aceasta a început să ceară bani trecătorilor pentru o anumită cauză. Când oamenii legii s-au apropiat, au făcut o descoperire șocantă.

Bobi de la Moinești a fost prins de polițiștii din Iași

Măicuța era, de fapt, un bărbat îmbrăcat în haine monahale, care cerșea pe străzi. B. Istvan, în vârstă de 37 de ani, este din Moinești, județul Bacău și este cunoscut în toată România. Acesta umblă din oraș în oraș, îmbrăcat în măicuță și cerșește pe străzi. Bărbatul a mai fost amendat în București, Bacău, Satu Mare și Constanța pentru aceeași faptă, iar acum și la Iași.

Polițiștii care au intervenit l-au condus pe bărbat la secție, pentru a fi legitimat. Acesta avea un ghiozdan din care a scos câteva sute de lei, în bancnote de 10, 5 și 1 leu, cărți de rugăciuni, iconițe, dar și un pachet de țigări cu o brichetă. În fața oamenilor legii, individul a spus că a mers să se roage la Sf. Parascheva, iar după ce a ieșit s-a decis să facă niște bani din cerșit. Cu siguranță, polițiștii nu vor uita vreodată acest incident.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții, care asigurau ordinea și siguranța publică în zona Mitropoliei Moldovei și Bucovinei – str. G.M. Cantacuzino, au observat o persoană de gen feminin, îmbrăcată în haine monahale, care apela la mila trecătorilor. Polițiștii locali au procedat la stabilirea identității persoanei, ocazie cu care au constatat că, de fapt, «călugărița» este un bărbat și utiliza, fără drept, hainele monahale. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, conform Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 500 de lei. Ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea sumei de bani obținute din activitatea de cerșetorie”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Iași.

Citește și:

8 comentarii

  1. Doar o întrebare-două Răspunde

    Sugerez organelor ca să se gândească la vreo modalitate de a-l reține pe ăsta că se pare că nu-i normal la cap. Că dacă nu se găsește vreo cale legală tot va face. Nu puteți să-i scăpați ceva firimituri de ierburi în jeb la el și gata îl faceți traficant? Nu de alta dar din ce se pare nu vă ia în serios.

    • satmarean Răspunde

      Adica sa stea cu mancare si somn pe banii nostrii. Bravos gandire. Da-l in Dumnezeu, daca nu este violent.

      • Spitalul 9 Răspunde

        Ăștia până la urmă toți ajung să fie violenți. Vezi cazul lui Anderson cu omorul ziua în amiaza mare la Casa albă. După 246 !!! de amenzi încasate și neplătite a prins curaj. Acum stă la răcoare pentru omor, nu mai țin minte câtă vreme, parcă 13 ani că i-au redus de la 20 la “săracul”. Deci după 10 ani are șanse să iasă cu bună purtare. Fain, nu??? Tu te riști la ruletă că poate ăsta nu e unul dintre aceștia? Nu mai bine este calmat din când în când până nu omoară și ăsta pe cineva? Ia mai gândește. Sau duci lipsă de senzații tari????

  2. browntana Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos – https://use.my/arctrum

  3. H.K. Răspunde

    Care religie reprezinta de fapt maicuta asta ??????? INTREB PT. UN PRIETEN 😀

  4. Nirik Răspunde

    Este ciangaul Istfan de religie reformat s-au cstolic.

  5. ana Răspunde

    Si mai este una care umbla prin cartiere si canta de ti se rupe inima..Totusi lumea se odihneste in weekend..unii copii mai si dorm dimineata..dar mamaie urla cat o tin plamanii..Poate cersii si fara sa cante de jale! Politia locala e libera ?! NU AUDE ..NU VEDE!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.