Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO. Cerşetor deghizat în… călugăriţă, în Satu Mare. Face orice, doar să nu muncească

Cerşetor deghizat în călugăriţă în municipiul Satu Mare. Un bărbat de 30 de ani care cerşeşte frecvent în centrul municipiul Satu Mare a fost prins în timp ce era deghizat în călugăriţă.

Poliţiştii locali l-au ridicat şi l-au dus la sediu, iar acolo i-au găsit toată recuzita: o cruce, o carte de rugăciuni şi sticuleţe cu mir, pe care le ţinea în mână când cerea bani trecătorilor, dar şi ţigări, bani strânşi şi medicamente.

Istvan B. este cunoscut în rândul Poliţiei Locale Satu Mare. El a fost ridicat de mai multe ori din oraş şi dus la secţie pentru a fi percheziţionat şi amendat. Se pare că omul are probleme psihice.

12 comentarii

  1. boralaes tiganus Răspunde

    macar sa ii bata si ultimii 3 dinti din gura

  2. Richi Epoveri Răspunde

    Isaiiiiiaaaaaa dănțuieșteeeeeee…..

  3. romanistan Răspunde

    Faceți-i repede dosar penal și marș la proces. Cheltuiala cu procesul va fi de zece ori mai marte decât paguba (vreo 10-12 RON pe acolo). Dar am așa o părere vizavi și de cei care i-au dat acel mărunțiș. Nu li s-a părut ceva suspect când i-au văzut mutra? Sau în perioada asta mulți din cauza postului Crăciunului suferă și o lobotomie temporară?
    PS. Amenda sută la mie nu o va plăti. Că de aia cerșește că nu are alte venituri. Veci nu voi înțelege aceste amenzi aplicate cer;etorilor sau fetelor independente care prestează cea mai veche meserie din lume. Ăștia automat ar trebui puși la muncă în folosul comunității. Hârtia consumată pentru amendă, citațiile ulterioare de la finanțe, cheltuielile poștale sau eventualele procese pentru recuperarea datoriilor toate sunt degeaba dar și costă de zece ori cât amenda aplicată! Plus s-a demonstrat că nu au nici o valoare educativă sau de constrângere în vreun fel.

  4. Ion Răspunde

    Munca sub supraveghere, ca in epoca de aur.

    • Vasy Răspunde

      Ce blocat ai ramas in trecut.
      Pentru asta nu ne ia in Schengen. nu suntem pregatiti pentru Europa :-))

  5. apolo Răspunde

    @roma legea asa este facuta ca sa incrimineze cersetoria ca pe o contraventie si nu infractiune,si doar neplatirea acelor amezi conduce la transformarea amenzii de catre un judecator in activitate in folosul comunitatii…asta e legea asa se aplica si daca vrei o schimbare propune,fa o petitie,elaboreaza o lege asa cum vrei tu si cauta sustinatori in societate sau in parlament care sa fie de acord cu tine! Eu te astept!

  6. Vasy Răspunde

    Oare ati citit ca omu’ are probleme psihice?
    Chiar daca nu scria, totusi poti sa iti dao seama ca e cu problema la mansarda….

  7. Varu Răspunde

    Atât sa putut fraților,au stat 4 polițiști să-l percheziționeze pe bolnavul asta, l-au căutat și sub sutană?

    • Sâcă Răspunde

      Aceasta este măsura impotriva unui bolnav psihic , și ce am rezolvat ca stat ca societate ?

      • roman dezamagit Răspunde

        Urmeaza excluderea definitiva. Societatea noastra se autodeclara toleranta si sociala dar in momentul in care este careva care are nevoie de ingrijiri putin mai speciale repede se debaraseaza de el. Atata falsitata este in societate ca ma mir ca nu explodeaza. Asta in frunte cu cei care prin natura serviciului ar trebui sa se ingrijeasca de acesti nevoiasi. Acest om chiar nu este un caz grav, intr-un fel ar putea fi reintors catre societate doar ar trebui niste servicii sociale care sa-i umple timpul cu ceva si sa simta ca poate fi de folos. Plus daca ar munci ceva treaba simpla ar castiga si un ban si nu ar mai fi nevoit sa faca asa ceva. Este inca o dovada ca suntem o societate esuata, declarativ educata. Atata stim, amendam pana ne saturam dar nu incercam sa tratam problema la baza. Asa a fost si cazul lui Sandokan iar acum are domiciliul rezolvat, inchis. Si ce a facut societatea pentru el? I-a dat 75 de amenzi pe ani stiind ca oricum nu le va plati?

  8. norbert Răspunde

    Milosii si iubitorii de escroci luati l acasa,samaritenii lui peste prajit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.