Ultima actualizare: azi, 18:29

Locale

VIDEO. Și-au pus viața în pericol. Două femei surprinse traversând ilegal podul Decebal

Două femei au fost surprinse traversând șoseaua într-un loc nepermis pe podul Decebal din municipiul Satu Mare, punându-și în pericol atât siguranța proprie, cât și a participanților la trafic.

Incidentul a fost observat de mai mulți martori, care au filmat scena, unde se vede clar că cele două femei grăbite, ignorând complet semnele de circulație și marcajele rutiere, au traversat strada în afara trecerilor de pietoni. În ciuda traficului intens, ele au reușit să ajungă pe partea cealaltă a podului fără a fi rănite. Atunci când au fost atenționate de un șofer, una dintre ele a făcut cu mâna un gest a lehamite.

Este esențial ca pietonii să respecte regulile de circulație și să utilizeze doar trecerile de pietoni marcate pentru a traversa străzile. Astfel de acțiuni pot provoca accidente grave.

 

7 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    De aceea ar trebui urgent făcut ceva că e inuman la ce sunt supuși pietonii din zonă deja de 8 ani! Iar dacő asta nu vă ajunge treceți numai duminica după slujbă pe la celălalt pod să vedeți cum traversează turma lui Dumnezeu pe Lalelei.

    • Nha Răspunde

      Acum ca avem primar nou, poate se schimba ceva! 😂

    • Sâcă Răspunde

      @ altu …tu din care turmă faci parte ??… sau ești doar motorizat …si in casă..că tare frustrat pari…

      • altu fără bmw Răspunde

        Ăla care circulă regulamentar și nu-și scurtează drumul printre mașini riscându-și viața sa și implicit a celorlalți. Exact ăla. Eu pe ăștia care traversează pe Lalelei i-aș amenda pe fiecare în parte dar de față cu aparținătorii. Asta ca să le vadă nepoții că nici la etate nu le-a venit mintea. Apoi să văd eu care va mai traversa pe acolo. Că doar este trecere de pietoni la 10 metri. De aia. Mama ei de cod rutier! Și asta ca să știi mai mult umblu pe jos prin oraș. Kkt-ul ăsta de oraș traversezi la pas în maximum 40 de minute de la un capăt la altul. Te-am lămurit Sâcule??????

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Daca militzia ar binevoi sa se racordeze la prezent, si sa stea dimineata cu chitantieru in dreptul scolii 1 (pt soferii care opresc sa mictioneze pe indicatoru cu oprirea interzisa) si pe pod (pt oile ce trec prin dreptu altarului) le-ar iesi de un BMW nou tot la.doua zile. Dar e greu ss te uiti oe geam, si sa vezi cum soferii fac treaba mare pe organu cu cipica alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.