Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

VIDEO. Un șofer nesimțit a blocat un autobuz Transurban! A mutat mașina doar când a fost filmat

Un incident neplăcut a avut loc marți, în jurul orei 12.30, în Parcul Central din Satu Mare. Un șofer a blocat un autobuz Transurban, împiedicându-l să iasă din parc, prin zona de acces a mașinilor care aprovizionează locațiile din parc.

Potrivit martorilor oculari, șoferul a refuzat să își mute mașina timp de mai multe minute, dar și-a pus mașina în mișcare în momentul în care a fost filmat.

În cele din urmă, după ce a fost filmat, șoferul și-a mutat mașina, permițând autobuzului să continue drumul.

5 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Politie in zona nu mai este? Sper ca smecherul a fost identificat si,,felicitat”!

  2. Jeno György Rácz Răspunde

    Dacă e osan , preot , polițai sau are pile n-o să pățească nimic !!!
    Ne îndreptăm spre Schengen. 😀

  3. Ion Răspunde

    Nu s-o fi asteptat sa vina autobusul de pe pietonala. Ce s-a intamplat cu sondajul de opinie in care satmarenii au votat ca nu vor autobuse pe pietonala?

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Parcă era vorba că oamenii au zis că nu vor autobuze pe acolo deloc. Că asta înseamnă pietonală. Sau maxim s-a zis că va fi în weekend cu circulație dar ca să vezi ieri nu a fost weekend !!! Sau să înțelegem de aici că primăria ne-a întrebat apoi face tot cum vrea ea ???? D-apoi atuncea !?!? Gata, votul a fost dat, sacii sunt în căruță??? Cam repede!!!! 🤔🤮😢 Asta până la primul accident pe acolo. Că vorba aia acolo se plimbă oameni cu copiii mici care știm cu toții cum sunt!!!

    • Unul Răspunde

      Bun ,si daca este pietonala poti sa parchezi acolo? Ma indoiesc ! Este un sofer slab si nu stie nici legislatia! Trebuie lasat fara permis o vreme sa mai lamenteze asupra faptei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.