Ultima actualizare: azi, 18:14

Naţionale

Atenție, șoferi! Un bărbat a rămas fără permis după ce a mâncat ciocolată cu rom

Atenție, șoferi! Un bărbat a rămas fără permis după ce a mâncat o ciocolată cu rom. El a dat poliția în judecată, informează jurnaliștii de la alba24.ro.

Șoferul a fost tras pe dreapta, iar pe lângă controlul documentelor, polițiștii au vrut să verifice și dacă acesta consumase alcool, iar rezultatul l-a șocat pe șofer. În urma testării a rezultat o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a mâncat, cu aproximativ două ore înainte, o ciocolată și le-a cerut agenților să-l ducă la spital.

La spital, bărbatului i s-au recoltat probe biologice prima dată la ora 20:30, iar apoi la ora 21:30. În ambele cazuri, rezultatul a fost zero. Rezultatele probelor biologice au stat ca argument în fața instanței. Magistrații Judecătoriei Sebeș au admis cererea de anulare a procesului verbal prin care i-a fost reținut carnetul de șofer. Momentan, decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, mai scrie sursa citată.

4 comentarii

  1. Gigi le Grand Răspunde

    sub 0.1 nu ar treebui luat in considerare…..unii pot avea rezultat pozitiv de la apa de gura ,de la after shave,unele dulciuri fermenteaza in intestine,produc alcool care se vede si din sange….

  2. Satmarean Răspunde

    Bine, acuma trebuie sa fii nemernic cu epoleti sa iei carnetul cuiva pentru o,o4 !!!
    Asta poate fi data de fermentarea unui mar pe care l-ai mincat cu ceva timp inainte.
    Sau poate fi data de decalibrarea aparatului !!!

    • 😲 Răspunde

      Și crezi că nu se găsește vreunul care să aplice litera legii? De ce să încerce să gândească că aia e treabă riscantă? Și obositoare.

  3. Străinul Răspunde

    Nu prea cred ca la două ore ciocolată cu rom… = o.o4. Și mie îmi place ciocolata cu rom… …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.