Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

Deputatul Radu Panait: Oricât ar minți PSD-ul, românii trebuie să știe că nu suntem toți ca ei!

Deputatul USR Radu Panait arată, într-o postare pe Facebook, că PSD este similar cu hoţie şi incompetenţă, după ce fostul ministru Vlad Voiculescu a câştigat procesul şi trebuie să primească despăgubiri de 25.000 de euro.
Postarea depuatului Radu Panait:
“Oricât ar minți PSD-ul, românii trebuie să știe că nu suntem toți ca ei!
Când auzi de PSD te gândești instant la hoție și incompetență. Toți știm asta. Și ei știu asta, așa că plătesc milioane și milioane de euro din banii românilor pentru a cumpăra presa și a minți fără nicio nerușinare. În loc să-și facă curățenie prin partid, preferă să creeze iluzia că orice ai vota, nu se schimbă nimic. Doar că noi nu suntem ca ei. Nici tu nu cred că ești ca ei, cum mare parte din România nu e ca ei!
Ieri a fost o victorie a oamenilor de bun simț din România. Mai țineți minte povestea “miliardului din pandemie dat pe vaccinuri”? Zile întregi doar asta auzeai la presa cumpărată. Doar că minciunile nu pot ține la nesfârșit, iar Vlad Voiculescu a câștigat ieri procesul intentat PSD-ului. Pe scurt, instanțele au obligat PSD-ul să-i plătească daune morale în valoare de 25 de mii de euro și să retragă postările mizerabile de pe Facebook și să publice dispozitivul prezentei hotărâri, după rămânerea sa definitivă, în două publicații de circulație națională, pe site-ul pârâtului PSD și pe rețelele se socializare Facebook și Telegram.
Când minciuna devine regula, să rămâi vertical e o obligație!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.