Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

Florin Salam vine la Satu Mare. Concert gratuit în Grădina Romei

Florin Salam vine la Satu Mare. Concertul manelistului va putea fi urmărit gratuit în Grădina Romei din municipiu, în cadrul Zilei Culturale a Romilor din județul Satu Mare.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție, va avea loc duminică, 21 iulie, și este organizat de Partida Romilor Satu Mare împreună cu Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Primăria municipiului Satu Mare.

Pe lângă Florin Salam, în cadrul evenimentului vor cânta Rolly și orchestra ”Lăutarii”, precum și formația ”Trandafirii Negri”. De asemenea, va avea loc un concurs de dansuri, program special pentru copii, dar și un concurs gastronomic.

36 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dik moi! No haules baules veniți că va cânta Gianni Mortadella pe gratis sau cum o mai fi chemând și pe asta!

    • rautaciosule Răspunde

      Se intelege doar rautatea din tine. Felicitari organizatorilor.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Nu comentez. Nu e răutate în schimb nu pricep de ce tot importăm tot felul de artiști dubioși alohtoni pe la noi. Se știe prea bine că țiganii sunt de mai multe feluri. Ăsta ce face nu are legătura cu cultura țigănească locală. În logica ta și cu efortul ăsta putem chema și niște dansatori flamenco din Spania. Dar trebuie să recunosc că Mortadella asta pe alocuri mai și cântă. Că restul în frunte cu recent descoperitul Babasha nici măcar atât nu sunt în stare. Dar că ar fi muzică ori cultură asta, eu personal prefer să mă abțin. Tare s-a diluat pretenția la nivelul de cultură în ultimele decenii. În curând vom ajunge ca în filmul ăla SF “Demolition man” unde se ajunge în viitor acolo că niște acorduri simple de la reclame ajung să fie șlagăre. De fapt astea rămân să fie singura muzică agreată. Știu sigur că nu ai înțeles nimic din ce am scris. Este prea obositor pentru tine.

        • rebel Răspunde

          Nu comentezi doar insisti. Ai vomitat un sir nesfarsit de cuvinte doar sa-ti argumentezi crezul infect. In intelegerea mea limitata, cultura tiganeasca chiar nu trebuie ignorata, sunt intrumentisti virtuosi, dansatori originali …. Astfel de evenimente merita a fi organizate chiar daca unii fustrati si rautaciosi se-neaca de ciuda. Succes artistilor tigani !

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @rebel. Tu știi că ești un bou jumate? Eu m-am referit la persoana și la ce reperzintă Florin mezeluri. Așa că lasă tu cu vomitatul că se știe prea bine ce și cum e pe la el. Dacă tot se sărbătorește cultura țigănească sunt mai mult decât suficienți artiști locali pentru a face asta și nu avem nevoie de ceva Minune sau de la Vâlcea pentru asta. Asta ca să nu mai povestim că și ca și cultură nu au deloc de-a face cu zona noastră. Înainte de a te simți ofensat încearcă să asimilezi corect un comentariu. Deocamdată nu ți-a reușit. Deocamdată noi am avut țigani mari artiști care cântau în orchestră – Fatyol Rudolf ori Ruha Istvan și nu ne reprezintă lălăiala asta comercială. Eu așa zic. Că sunt mulți cărora le place și asta-i drept. No la asta ce zici?

          • rebel

            Chiar ca sunt un bou ! Am interpretat gresit acel DIC MOI de la inceput. Am crezut ca-i rautate pe cand tu ai vru sa fii spiritual. Respect pentru ultima postare.

    • Vasy Răspunde

      Amu mai bine gagio asta decat Ansamblul Cununita, serios!

      • Ghiurii Răspunde

        Asat sa cante la masina de tocat carne.

      • Nha Răspunde

        Ti-ai facut numarul , ca de obicei! Direct la subiect! 😂

        • Meloman Răspunde

          Hopa, locatia este foarte bine aleasa, ciorile din parc o sa aiba in sfarsit un recital de zile mari, se stie!
          De mult n-a vazut lumea cioara cantand ciorilor.
          Atentie la exemplarele la figurat, is mai libidinoase decat cele la propriu!

  2. Mircea Govor(gropar) Adrian Cosma(papagal) Răspunde

    Eu zic ca dă țeapă,voi ce ziceți? 😂😂😂

  3. satmarean Răspunde

    eu zic ca o sa fie peste 10.000

    • rautaciosule Răspunde

      Intrarea???? Și asta în lei sau euro? Fără număr-fără număr. Dă omule toată informația ca omul să vină pregătit. Să nu ne facem de râs în fața pirandelor. Dă și dedicații???? Alea cât costă???

      • ghiuri Răspunde

        Stai tu linistit ca se ascut deja ustensilele de impuns si taiat. Numa sa incerce sa tepuiasca ca lor pune pe ciatana de la partid.

  4. Calin Culcean Răspunde

    Prezent!

  5. Pis ta Răspunde

    Cântă pe banii lu’ ăla care l-a plătit și nu i-a cântat!

  6. Karpaten Răspunde

    in sfarsit o veste buna ! “ta da dap , uite a venit nebunu de salam , cu cel mai tare program !!! ta da dap!”.
    Felicitari PNL pentru initiativa.

  7. Doar o întrebare-două Răspunde

    Ce fain! La ce oră cântă DJ Kârnatz de Pleșcoi? Ievenimeeeent iepocal!!!!! Să curgă micii pe robinet și berea cu mushtar!!!!! După asta participanții toți vor declara faliment personal la ANAF după ce au decartat pentru dedicații???? Numai întreb.

  8. c-block Răspunde

    Oare Cozma ce părere are despre eveniment???? Că mai nou se pricepe la orice??? Se așteaptă cu nerăbdare reacția avizată a dânsului!

  9. ==== Răspunde

    Salam florin ce ingrediente are?

  10. Macilaci Răspunde

    O să cânte o cioară căcată ,de altă cioară .

  11. Varu Răspunde

    Amu se poate face recensământul țiganilor,da ce face Gabor cu ciorile din parc? Nu de alta da să nu se amestece.

  12. Varu Răspunde

    Ce-i bă te-am atins la manea?

  13. Varu Răspunde

    N-am nici o treabă cu Negreștiul,dar am auzit că și pe acolo și în special pe lângă poliție,este plin de SALAMURRi,dar de Negrești ăstea sunt mai bogați.

  14. Varu Răspunde

    Nam nicio trabă cu Negreștul de aia mă tot deranjează țiganii care fac scandal lângă sediul poliției. Că întro vreme mai era puțin și puteam să mă fac corespondent că zici că transmiteam live ce fac pe acolo. Cum să știu eu toate asta dacă nam trabă cu Negreștiul???

  15. Varu Răspunde

    Să nu crezi că mă intimidezi!!!

  16. Varu Răspunde

    Să ne înțelegem , n-am nici o treabă cu țiganii,dar cu comportamentul unora care este complet anti social nu sunt de acord.Asa că indiferent cine ești,mi se rupe,eu mă comport civilizat.

  17. Varu Răspunde

    Este o chestiune de timp ca să te identific cine ești.

  18. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Varu, tu ai o problemă? Că din ce se pare vorbești deja singur. Personal nu am eu cu tine nimic dar mă îngrijorezi deja. Sincer. Nu cred că te timorează, intimidează nimeni frate. Dar când vezi că vin postările tale una după alta pe același subiect deja este motiv de îngrijorare. Nu crezi? Caută mai bine ceva aer condiționat. A fost o recomandare absolut prietenească. Acum la treaba asta că am scris și eu să nu începi să sari și pe mine cum ai făcut cu alții. Te rog frumos. 🙏

  19. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Va fi manifestare culturală cu cârnați și salam gratis pe gard? Numai întreb și io să vin pregătit ca să nu mai car cu mine mâncare atuncea. 🤔😉😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.