Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Cățel aruncat la gunoi, în Satu Mare. Legat în cușcă și pus în tomberon. Cum a fost salvat

Cățel aruncat la gunoi, în municipiul Satu Mare. Patrupedul era băgat în cușcă, legat și pus într-un tomberon, în cartierul 14 Mai, informează reprezentanții Asociației FreeLife. 

Cățelul a fost salvat de o echipă a Florisal, iar acum se caută stăpânul. Cei care dețin informații sunt rugați să se adreseze reprezentanților FreeLife.

,,Un alt cățel aruncat la gunoi, și nu oricum, ci băgat în cușcă, într-o pungă de plastic legată, să nu poată ieși. Aruncat în tomberon, atât a însemnat acest suflet. Din fericire a fost găsit de echipa Florisal care a venit după gunoi în zona 14 Mai din Satu Mare.

Dacă veneau miercuri, cățelul era mort, sufocat. Rugăm persoana/persoanele din zonă, care recunosc cățelul sau stăpânul/stăpâna să ne scrie pentru a lua măsuri în acest caz. Abandonul este infracțiune și se pedepsește ca atare”, au transmis cei de la FreeLife, pe Facebook.

3 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Buna ziua, am vazut proprietarul la piata de vechituri, statea la intrarea din fata, strada Baritiu, era un baiat, aproximativ 18-19 ani.

  2. Nae Răspunde

    O mare tampenie ar fi sa i se dea inapoi catelul?

  3. cetatean Răspunde

    La ce va asteptai de oamenii di 14.Mai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.