Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul mortal din Satu Mare. Un motociclist și-a pierdut viața

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele informații în legătură cu accidentul mortal produs vineri, 19 iulie, în localitatea Decebal din județul Satu Mare. Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin de un camion.

Ce spune poliția:

,,La data de 19 iulie, în jurul orei 12.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, în localitatea Decebal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un motociclist de 39 de ani, din Satu Mare, ar fi efectuat o depășire, intrând în coliziune cu o autoutilitară tip cisternă, condusă de un bărbat de 26 de ani, din județul Bihor, care era angrenat în efectuarea unui viraj spre stânga.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul motociclistului. Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.


CITEȘTE ȘI:

13 comentarii

  1. @Norick Răspunde

    MOTOCICLISTII AR TREBUI INTERZIȘI DE PE ȘOSELE ÎN TOATĂ ROMÂNIA!

  2. Chupacabra Răspunde

    Comunicat praf. Din ce se vede, tir-ul a virat peste linie continua iar motociclistul se pare că a depășit tot pe linie continuă. Cine ar fi vinovat ???

  3. Varu Răspunde

    Cine este vinovat? Mortul

  4. Pistike Răspunde

    Din păcate, un om a murit!
    Condoleanțe familiei!
    Pe de altă parte, pare culpă comună!
    Motocicleta nu avea voie să intre în depășirea tirului, dacă acesta a semnalizat intenția de a vira la stânga, iar tirul nu avea voie să vireze fără să se asigure că poate efectua manevra în condițiil de siguranță pentru toți participanții la trafic!
    Restul e cancan!
    Viteza de deplasare a motocicletei sau că tirul nu a semnalizat se pot vedea de pe filmarea camerei de filmat pe care majoritatea motocicliștilor o au, sper să fi avut și acesta!

    Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i ocrotească familia!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      @Pistike, hai să spunem pe aia dreaptă că în zonă viteza legală este de 70 km/h drept urmare cam 99% dintre șoferi circulă cu 100 și mulți la limită, depășiri sau alte manevre. Cei care stau în zonă ar putea povesti multe. Știu asta și rutieriștii că nu degeaba bagă radar tocmai acolo când au acțiuni de genul. Tot vă zice omul și tot nu pricepeți că viața nu e un joc video și că nu e ca la Super Mario că dacă mori dai Alt+Ctrl+Del și reîncepi jocul! Asta e! Măcar ceilalți amatori de senzații tari învățați din pățania lui. Măcar atât. 🙏

  5. NH Răspunde

    Nu toți locuitorii acestei planete au abilități de a fi conducători de vehicule. Permise luate de ambele părți pe șpagă, lipsa educației și mult tupeu.

  6. De ce? Răspunde

    Cum s-a întâmplat, cum s-a întâmplat? A avut viteză, sigur a avut peste 70 la oră, a intrat în depășire și nu a avut timp să evite camionul care deja efecta manevra. Aia că cum nu a observat animalul acela venind din sens opus pe șosea dreaptă pentru mine este ceva de neînțeles. Acum toți plâng pe media că ce băiat de nota unșpe jumate era dar aia nimeni nu zice că era membru în ceva club de bikeri, împătimit și asta era plăcerea lui. Ceva club bine înfipt pe lângă jandarmerie. Uite că degeaba carnetul nu suplinește neatenția. Și când sunteți porecliți donatori de organe ce vă mai șucăriți!?!?!? Regulile de circulație nu sunt opționale că uite ce poți păți iar conduita preventivă nu strică niciodată. Mai sunt și alții în trafic. Se putea întâmpla ceva și mai urât. Deci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.