Ultima actualizare: azi, 17:50

Locale

FOTO. David, eroul din Satu Mare care a salvat o fată din apele Someșului, a fost premiat

Prefectul județului Satu Mare, Ioan Tibil, în calitatea de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, alături de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare, locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius, i-au mulțumit și i-au acordat azi o ”Diplomă de apreciere” tânărului  Erdelyi David, care luni după amiază a salvat de la înec o tânără de 20 de ani din apele râului Someș.

Amintim că până la sosirea bărcii de salvare a forțelor profesioniste din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, David Erdelyi a recuperat-o pe  tânără din apele râului Someș, păstrându-și calmul și stăpânirea de sine. În scurt timp,  echipajele de pompieri i-au recuperat pe cei doi din apele râului Someș predându-i în siguranță echipajelor medicale prezente la fața locului.

,,Felicitări pentru spiritul civic arătat. Ești un adevărat exemplu pentru tinerii din ziua de azi!”, a spus prefectul Ioan Tibil.

,,Orașul suntem noi, cetățenii, iar calitatea și vitalitatea lui depind mult de ceea ce face fiecare dintre noi, zi de zi. Împreună mai puternici!”, a transmis și inspectorul șef al ISU Satu Mare.


6 comentarii

 1. Varu Răspunde

  Da cei doi speciali ce caută în imagine?

 2. satmarean Răspunde

  Pai dupa mintea ta, cine sa-i de diploma? gabor sau ma-ta?

 3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

  Mnoah. I-au dat o hârtie colorată înrămată. Eu în locul lui aș fi refuzat să mă afișez cu ei. Cu unul din poză 100%. Nu cred că pentru hârtia asta a salvat-o pe fată. Mă dezgustă profund că otoritățile lui pește prăjit sar imediat și profită de astfel de evenimente pentru salvarea propriei imagini. În această categorie intră și premierea elevilor sau a olimpicilor. Sau evenimentul anuala, ăla cu luminătorii satelor. Când unii își pun sufletul în ceea ce fac și apar alții vremelnic aflați în funcții și le dau câte o diplomă de asta, așa să se afle în treabă. Pentru că înecații lui pește prăjit nu au nici un merit. Ba din contră!

 4. Lucifer Morningstar Răspunde

  Fata este posibil să se îndrăgostească și apoi să se mărite cu acest erou. 😁😆😅🤣😂

 5. Impostorii Răspunde

  Pai cum sa nu apară milițianul TIBIL și maiorul lui peste prăjit, nisteoameni de o probitate morala extraordinară. Din păcate sunt mai mulți prosti decât oameni cu carte. PSD ului oameni prosti le trebuie. TIbil, milițianul e, noi știm cine ești!!!, înafară de sluga lui Govor

 6. Aspi Rina Răspunde

  Sunteți jalnici și de plâns toți cei care comentați negativ,și care vă ascundeți în spatele anonimatului pentru că sunt absolut sigură că niciunul dintre voi n-ați fi făcut gestul pe care la făcut acest băiat și care chiar merita să fie felicitat de către autoritățile locale !RUȘINE maximă celor ca voi !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.