Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Doi sătmăreni, rezultate de excepție la Olimpiadă. Irinuca a cucerit din nou premiul întâi

Doi sătmăreni, rezultate de excepție la Olimpiada Meșteșugurilor. Irinuca Boboi, de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, a cucerit din nou premiul întâi, iar Daniel Barbu, elev la Liceul de Arte, s-a clasat pe locul doi.

Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”, organizată de Muzeul Astra în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, a ajuns la a XXVII-a ediție, desfășurându-se în perioada 17-21 iulie 2024. La această ediție, județul Satu Mare a fost reprezentat de doi participanți deosebiți: Irinuca Boboi, care a obținut un nou premiu întâi, și Barbu Daniel de la Liceul de Arte, care a ocupat locul al doilea la categoria sa.

Irinuca Boboi, eleva Liceului Teoretic Negrești-Oaș, a câștigat pentru a treia oară consecutiv premiul întâi la secțiunea obiecte de ceremonial, precum și un Premiu Special pentru Stand. ,,Această performanță este rezultatul unei munci neobosite în echipă, printr-o colaborare strânsă între profesor, elev și părinți. Irinuca, o oșencuță ambițioasă, a demonstrat prin ascultare, dăruire de sine, implicare, pasiune și iubire pentru tot ceea ce este frumos și oșenesc că se poate atinge excelența”, a transmis primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.