Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Motociclist decedat în județul Satu Mare. A fost lovit de un camion

ACTUALIZARE. Motociclistul a decedat după ce a intrat într-o depășire, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare. El a fost lovit în plin de un camion care se pregătea să vireze la stânga.

Ce spune poliția:

,,La data de 19 iulie, în jurul orei 12.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, în localitatea Decebal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un motociclist de 39 de ani, din Satu Mare, ar fi efectuat o depășire, intrând în coliziune cu o autoutilitară tip cisternă, condusă de un bărbat de 26 de ani, din județul Bihor, care era angrenat în efectuarea unui viraj spre stânga.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul motociclistului. Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Știrea inițială:

Motociclist decedat în județul Satu Mare. A fost lovit de un camion în localitatea Decebal. La fața locului au intervenit de urgență pompierii, dar și echipaje de prim-ajutor. Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit, vineri după-masa, la un accident rutier produs între o motocicleta și o autocisternă. La fața locului a ajuns o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

La sosirea echipajului medical, conducătorul motocicletei, un tânăr de aproximativ 35 de ani, prezenta semne incompatibile cu viața. Pompierii militari asigură măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor, respectiv sablare carosabil în vederea reluării circulației rutiere în condiții de siguranță”, a transmis ISU Satu Mare.

20 comentarii

  1. NH Răspunde

    Nu este primul și nici ultimul. Așa este viața.

  2. aiai Răspunde

    Acum câțiva ani am asistat la un accident cu final mai fericit când unul a tăiat tot pe acolo calea celuilalt iar acela a tras brusc dreapta de volan și a zburat peste șanț printre niște copaci pe câmp. Era în drum spre Carei probabil. A aterizat pe roți. Din cauza vitezei prea mari nu mai ai timp de reacție. Iar aia că nu a văzut ditamai autocisterna care se vede că deja a început manevra și sigur nu avea viteză că doar vira și asta-i sigur. Toată lumea circulă de parcă el sigur nu poate păți nimic sau că are impresia că alții vor avea grijă de integritatea lor. Nimic mai greșit. Sunt curios cu ce viteză circula acest kamikaze în localitate. Măcar ceilalți băgați la cap și învățați din pățania lui. Că și anul trecut tot așa a murit un motociclist pe la Odoreu parcă. Accident aproape tras la indigo.

  3. Varu Răspunde

    Stai liniștit nu învață nimic.Dar nu-i înțeleg dacă vor să se sinucidă de ce nu se spânzură?

  4. 💩💩💩 Răspunde

    Sigur că motociclistull circula cu viteza regulamentară, chiar sub, și a venit șoferul de camion să-l omoare! 😜
    No, amu nu i-o ieșit!
    Aviz celorlalți donatori de organe!

  5. ==== Răspunde

    Cu un smecher cu barba de stil arab mai putin.

  6. Pop Răspunde

    Să vă ia dracu de escroci băiatul a fost foarte cuminte avea barba ca ținea doliu VA DORESC DIN SUFLET SUFERINTA CE O AU PARINTI LA TOTI CE COMENTATI

  7. Devil Răspunde

    Ia sa putreziti in pantofi dobitocilor. Va bateti joc de durerea altuia? Frumos lucru! SUFLETE MOARTE! Sa va dea afara si pamantul.

    • aiai Răspunde

      Nimeni nu își bate joc de durerea altuia. Era lăudabil dacă acest eveniment nici nu avea loc. Motociclistul decedat are partea sa de culpă. Dar doliul nu îți dă dreptul să scrii ce ai scris. Așa că hai să nu cântărim cine are suflet mort. Până mai deunăzi circulația cu viteză prin zonă nici nu te deranja. Acum în schimb, aiai te treziși și tu. Deșteptul învață din greșeala altuia. El a ratat complet faza asta.

    • @Devil Răspunde

      @Devil. povestea e simplă – viteză + neatenție + bravadă. Restul sunt lacrimi tardive care nu mai întorc timpul. De aceea trebuie să ai grijă de tine și nu te baza niciodată că celălalt va fi mai atent decât tine și poate scapi. Și nu țipa în dreapta și în stânga că timpul nu poți da înapoi. Așa că ceilalți potențiali pacienți mai bine gândiți-vă la asta și nu căutați vina în altă parte. Aici tirul a început demult manevra, sigur nu avea viteză că nu avea cum dar tu să intri în depășire când vezi că e un tir care vine din sens opus și să nu observi pentru mine este greu de înțeles. Conduc din 92 dar când văd un tir nu fac din astea că nu se știe niciodată și tirul prin definiție nu e mașină mică și se oprește infinit mai greu. Dar nu cred că nu știa asta decedatul. Nu are rost să mai rumegați evenimentul. Asta e, s-a întâmplat, un om a murit prematur. Măcar învățați din asta, atât puteți face și voi.

      • Devil Răspunde

        Mortul e mort. Familia e indurerata in doliu. Veniti voi analistii ____sa mai invartiti cutitul in rana.
        Cat exista omenire pe pamantul asta o sa existe si accidente de circulatie cu victime. In cazul de fata nu cred ca mai are vreo relevanta cine e sau a fost de vina. Dar atotstiutorii de teapa voastra doar asta stiu! Sa dea cu parerea goala
        Suflete moarte ce sunteti!

      • Marius Marius Răspunde

        Prostule informeazate corect inainte sa comentezi.

        • @Marius Marius Răspunde

          Pardon? Prost e tac-tu că nu s-a protejat când trebuia. Dacă tu mergi cu viteză în localitate, vezi că vine TIR-ul din față și tu tot intri în depășire apoi să nu te plângi că pățești asta. Salutări la mă-ta. 🤔🤮 Da’ știu că mult ți-a trebuit să reacționezi!? Când conduci tot așa reacționezi cu întârzire???? Zi ca să știm și noi să ne ferim de tine. Nu căuta scuze că tocmai asta produce și cultivă astfel de comportamente. Paniemaieși?????

  8. @Devil Răspunde

    Atotștiutorii de teapa noastră rămân în viață și nu forțează depășiri în mod evident inutil că adrenalina explodează în ei. Dacă nu vrei să trăiești spune dar atunci acceptă și deznodământul. Atât. Și să știi că nu conduc ca un moș. Dar prefer să ajung întreg din punctul A în punctul B la destinație și când văd câte un tir pe traseu și nu mă pot descotorosi deloc de el iau o pauză de țigară de 5 minute ca să nu mă mai intersectez cu el pe traseu. E așa simplu. Graba asta și adrenalina a condus la un deces inutil. Așa pune problema. Omul avea familie. Se pare că pe om asta nu l-a deranjat, pentru el adrenalina era mai importantă. Na atuncea așa să și rămână și nu-l mai plânge. Pentru că poți spune și așa că ulciorul tot merge la fântână până când odată tot crapă. Asta e. Și să conduci în weekend fără evenimente nefericite. Aveți grijă oameni buni, o viață avem. Nu vă jucați de-a ruleta rusească pe șosea.

    • Devil Răspunde

      Prea putin spre deloc ma intereseaza faptul ca tu sau altii cum manipuleaza utilajul de sub cur. NU DESPRE ASTA AM SCRIS! Incerca sa-ti conectezi creierul apoi proceseaza informatia, compune si expune un raspuns strict la subiect.

      • @Devil Răspunde

        Ideea este fraierule că el este principalul vinovat. Dacă mergea puțin mai domol nu se întâmpla nimic.Asta e ideea. Nu scriu mai mult că se pare te obosește un text cu mai mult de 3 propoziții scurte. Dar de mine fiecare circulă cum dorește atâta vreme cât nu mă implică și pe mine într-un astfel de eveniment. Asta nu reușești să pricepi tu fraierule că din cauza unora care se cred nemuritori altul suferă. Sau sunt cazuri când sunt și ei atrași într-un accident de ăsta și pățesc și ei ceva. No bagă informația asta sub țeasta ta groasă și proastă. Și când să comentezi despre așa ceva dacă nu tocmai după un asemenea accident? Că se pare cei în cauză oricum nu pricep asta și continuă la fel! Repet, atâta vreme cât nu mă implică si pe mine (pe românește nu intră în mine care circul regulamentar) atâta vreme mă lasă rece cine este și ce a pățit. Este strict dreptul lui să trăiască sub adrenalină și dacă dorește să se sinucidă. Dar atenție, SINGUR!!!!! Iar dacă porți grija familiei că vai cuțșitul răsucit păi unde a fost familia când putea asta preveni? Prin definiție asta este rolul familiei. Cel puțin la mine.

        • Devil Răspunde

          Ma da tu nai noroc la gandire!
          Da el a fost vinovat de accident! OK! A murit! OK
          Da respectul fata de persoana decedata pe care voi o calcati in picioare cu teorii si cuvuntecuvintebla bal UNDE-I?

          • @Devil

            Dar respecxt pentru ceilalți în trafic? Că motocicliștii toto asta țipă că nu sunt respectați? Na te las vreo săptămână poate vei pricepe ceva? Că să zicem merge boul prin localitate și acroșează niște pietoni și oamoară în familie???? Să nu zici că nu ai auzit de astea! Nu pot respecta pe unul care trăiește pe muchie apoi când sfârșește cum se întâmplă de obicei vin unii cu lacrimi de crocodil. Mă doare undeva de inconșțienți ca el care nu au răbdare și pun în pericol și viața celorlalți! Cine le dă acest drept? Aici a fost un caz fericit că numai el s-a dus. Urăsc această măsură dublă când văd ce se vorbește despre unele persoane la momentul decesului știind cum au fost și ce au făcut și văd mulțimea în lacrimi false. Apoi după înmormântare toți sar pe mâncare acolo de parcă nu au mâncat de o săptâmână. Ți se întoarce stomacul pe dos. Nu am pretenții să pricepi asta. Tu mânânci și pe latrină. Sper să fii călcat de unul ca și el că tare vrei să-i găsești scuze. Meriți din plin. Și vezi că deobicei așa se întâmplă.

        • Devil Răspunde

          Fraier esti tu ca esti inca in viata.

          • @Devil

            Din fericire asta nu depinde de tine nici acum și nici pe viitor. Ți- s-a spus vreodată că ții umbră degeaba pe planetă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.