Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Probleme pentru depozitul de pe Magnoliei. Nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu! Amendă şi reclamaţii

Depozitul de deşeuri de pe str. Magnoliei are mai multe probleme. Potrivit informaţiilor PortalSM, acesta nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu şi a fost amendat în cursul anului 2022.

Vecinii au reclamat autorităţilor că în zonă este dezordine şi că este periculos să funcţioneze un astfel de depozit în acea zonă, dar se pare că reclamaţiile au fost fără rezultat.

Unii vecini s-au plâns reporterilor că deşi ar trebui să se depoziteze acolo doar cartoane deşeuri reciclate, erau tot felul de deşeuri. Vecinii s-au mai plâns de şobolani, afirmând că era de fapt un focar de infecţie.

Se pare că incendiul va avea urmări serioase. Urmează ca autorităţile să vadă exact ce autorizaţii avea firma şi ce activitate presta. Nu este exclusă o anchetă de proporţii în care să fie audiaţi vecinii, angajaţii, să fie analizate toate înregistrările, probele care există, iar la final să fie trasă o concluzie clară care să lămurească toate aspectele.

De asemenea, urmează să fie stabilită cauza incendiului şi să fie traşi la răspundere vinovaţii pentru acest dezastru.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare intervine în continuare pentru lichidarea focarelor care se manifestă la depozitul de colectare deșeuri carton, hârtie și mase plastice, de pe strada Magnoliei, municipiul Satu Mare.

La fața locului sunt dislocate șase autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară.
Forțele profesioniste din cadrul ISU MM și ISU BH s-au retras.

Operațiunea de stingere se desfășoară de mai bine de 18 ore iar până în prezent incendiul a fost lichidat pe o suprafață totală de aproximativ 9000 m² dintre care 4000 m² în interiorul a două hale.

Patru pompieri au avit nevoie de îngrijiri medicale în timpul intervenţiei, având stări de leşin din cauza căldurii.

6 comentarii

  1. Loop Răspunde

    INTERESANT FAPTUL CĂ PÂNĂ NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC NU E NICI O PROBLEMA!!!!DAR CÂND SE ÎNTÂMPLĂ NENOROCIREA SE CER TOATE AUTORIZATIILE ȘI ACUZELE!!! ASTA E MAFIA UDMR CONDUSĂ DE ȘOVINUL BEȚIV KECSKERENY!!!

    • Prstul satului ce ești! Răspunde

      Că de la ISU ela fost în control acum doi ani???? Și reclamația tot la ISUs-a depus. Așa-i că ești un troll prost? Cât si primit pentru asta? Primarul nu are nici o autoritate să veridfice pe linie PSI o unitate. Dacă are autorizație ISU înseamnă că e în regulă iar dacă nu maxim sesizează ISU! Află de la mine că vremea aia cu secretarul de partid care tăia și spânzura în județ a trecut de niște decenii! Prostul satului ce ești Cred că și netul furi de la vecin.

  2. Norick Răspunde

    INTERESANT FAPTUL CĂ PÂNĂ NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC NU E NICI O PROBLEMA!!!!DAR CÂND SE ÎNTÂMPLĂ NENOROCIREA SE CER TOATE AUTORIZATIILE ȘI ACUZELE!!! ASTA E MAFIA UDMR CONDUSĂ DE ȘOVINUL BEȚIV KECSKERENY!!!

    • Prostul satului ce ești! Răspunde

      Că de la ISU ela fost în control acum doi ani???? Și reclamația tot la ISUs-a depus. Așa-i că ești un troll prost? Cât si primit pentru asta? Primarul nu are nici o autoritate să veridfice pe linie PSI o unitate. Dacă are autorizație ISU înseamnă că e în regulă iar dacă nu maxim sesizează ISU! Află de la mine că vremea aia cu secretarul de partid care tăia și spânzura în județ a trecut de niște decenii! Prostul satului ce ești!

  3. Ilyes Răspunde

    Stați flex nu pățește nimic firma Mondorek , cotizează de ani de zile la gardă la Pintea
    Nevasta lui Pintea e consultanță la ei .
    Așa se făcea neutralizarea șesurilor , se aprindeau
    Doar ca a scăpat de sub control

  4. pop Răspunde

    Nu aveau autorizatie reala in veci vecilor,doar ca,cotizeaza bine la cei de la ISU sa inchida ochii la nereguli. De fapt aproape toate centrele ar trebui inchise,la cum respecta regulile de depozitare,dar trebuie sa tinem cont ca traim in Romanistan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.