Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Sătmăreanca de aur! Daiana Vancsa este din nou campioană mondială la Karate!

Karateka de la CSM Olimpia Satu Mare, Daiana Vancsa a cucerit titlul de campioană mondială, după ce s-a impus la competiția organizată de federația WUKF în orașul Monterrey, Mexic. Cea mai bună karateka a județului a urcat pe tatami la categoria kumite individual senioare -55 kg, iar după cinci meciuri câștigate a cucerit medalia de aur.

Eleva antrenorului Florin Curileac și-a îmbunătățit performanța realizată anul trecut când a urcat pe a treia treaptă a podiumului la această probă și a luat medalia de bronz. Pentru Daiana Vancsa este al treilea titlu de campioană mondială la senioare, după ce anul trecut a cucerit medalii de aur în probele open și pe echipe.

Anul acesta, selecționata României, cu sătmăreanca Daiana Vancsa în lot, a terminat pe locul doi la Campionatul Mondial WUKF, ajunsă la ediția 12.

2 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Bravo, felicitări pentru munca și sacrificiile depuse de către sportiva. O bucurie pentru noi, sătmărenii. Multa sănătate și cât mai multe trofee câștigate!

  2. Gheorghe Răspunde

    Bravoooo sportivei dar si celor care s-au ocupat de pregatirea ei.Florin esti ca intodeauna nr.1.Cat ar fi de minunat ca tinerii sa ia exemple de la acesti performeri si sa se ambitioneze la astfel de performante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.