Ultima actualizare: ieri, 21:35

Locale

FOTO/VIDEO. Cei mai frumoşi cai s-au întrecut la Mădăras. Concurs de frumuseţe şi tracţiune

Cei mai frumoşi cai s-au întrecut la un eveniment de specialitate organizat astăzi în Mădăras Peste 120 de cai au fost înscrişi la probele de la „Sărbătoarea câmpească Mădăras”, evenimentul care s-a aflat la cea de-a II ediție.

Pe lângă cai, expoziția de bovine, ovine, animale mici a atras ochi interesați. Evenimentul a avut un program deosebit, fiind organizate şi concursuri precum cel de tracţiune, unde au fost acordate premii substanţiale: Locul I –2000 de lei; Locul II-1500 de lei, Locul III-1000 de lei.
Cei interesați puteau să participe şi la o tombolă, a cărei premii constau în: ponei, oaie, gâscă sau rață.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Ecvestră Mădăras împreună cu Primăria Ardud și Casa de Cultură Dr. Augustin Mircea Ardud.

 

 

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Autoritatile Statului Roman chiar nu sint in stare sa puna capat acestei forme de tortura a animalelor ?!
    Dupa mai bine de 60 de ani, mi-a ramas intiparit in minte cum un gunoi pe doua picioare dadea cu un par in caii de la caruta, pe care nu o puteau trage la deal in sus.
    Acum daca as putea, as da cu parul in gunoi, asa cum dadea el in cai.
    De cai mi-a fost mila.
    De gunoi nu mi-ar fi !

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    1. Nu-l zăresc nicicum pe mai marele deputat hipo al județului. Care se știe prea bine că are ceva amenajat prin zonă pe la Ardud Vii. Sau evenimentul nu era organizat politically correct după culorile săgeții galben-albastre și de aiai???????
    2. Au fost prezenți cei de la bunăstarea animalelor? Că dacă da sunt curios ce au de spus vizavi de calul cu ditamai bușteanul? Iar dacă nu au fost prezenți sunt curios de ce. Că la târgurile din weekend nu ratează niciodată. Oare de ce?

    • Vasy Răspunde

      Exact. Unde este Politia animalelor? Sau nu li s-a permis sa intervina?

      • ecologist Răspunde

        Auzi @Vasy! Nu tot tu te legai de ce ziceam adineauri cu azbestul cu specialiștii? No uite ce se întâmplă dacă specialiștii nu-și fac treaba! Așa e că în momentul când te afectează ce bine e că sunt? Asta cu condiția să-și vadă de meserie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.