Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu uriaș și pericol de explozie în Satu Mare. Au fost trimise mesaje RO-Alert

ACTUALIZARE. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare anunță că numărul autospecialelor care intervine la incendiul uriaș izbucnit în municipiul Satu Mare a ajuns la 15. Intervin inclusiv forțe din județul vecin.

,,Pentru gestionarea situației de urgență intervin la fața locului 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă: una din Bihor, două din Maramureș, una de la aeroport, trei autospeciale aparținând serviciilor voluntare pentru situații de urgență, un ventilator cu presiune pozitivă, echipajul de prim ajutor, terapia intensivă mobilă de la nivelul județului și trei autospeciale de primă intervenție și comandă, cu un număr de 67 cadre militare”, informează ISU Satu Mare.

Incendiul a cuprins hala de deșeuri de carton și hârtie pe o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la o altă hală, informează ISU Satu Mare. Există și pericol de explozie, iar la fața locului intervin și forțe din județele vecine.

Mai exact, intervin nouă mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Satu Mare, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. În sprijin au fost alocate câte două mașini de stingere de la nivelul ISU Bihor și ISU Maramureș.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru avertizarea populației din proximitate a fost transmis un mesaj prin sistemul RO-ALERT.

4 comentarii

  1. Portalsm Răspunde

    …totusi nu puteati sa dati si locatia unde este incendiul, ca Satu asta Mare chiar e mare…

  2. Ionescu Răspunde

    Niște analfabeti congenitali!Cine v-a dat grade și funcții neispravitilor?Chemati și mașini din Ungaria!Nepriceputilor!

    • @ionescu Răspunde

      Tu ca cetatean platitor de taxe si impozite analfabet congenital si impotent din toate punctele de vedere ar fi bine sa iti activezi creierul ca sa proceseze informatia, apoi sa-ti expui parerea care defapt e o flegma frustrata.
      Mai bine ramai in liniste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.