Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Gest emoționant! Un băiețel, în vârstă de 7 ani, a împărțit înghețată în piață, la Satu Mare

Un băiețel, în vârstă de 7 ani, din Satu Mare a adus astăzi zâmbete pe fețele oamenilor din piață, împărțind înghețată în mijlocul unei zile caniculare.

David, din proprie inițiativă, a oferit înghețată celor din piață și din stațiile de autobuz, pentru a-i răcori. Bunica lui, impresionată de gestul nepoțelului, a povestit cum bătrânii s-au bucurat ca niște copii și l-au întrebat cât costă. David le-a răspuns că înghețata este gratuită, dorind doar să-i răcorească pe oameni. În schimb, el a primit roșii și porumb în lapte drept recompensă.

„Astăzi, la ora 12.00, canicula exagerata! David al meu, din propria inițiativa, împarte la toți oameni din piață sau stații de autobus câte o inghetata să se răcorească!!!! A fost uimit de bucuria bătrânilor care se bucurau ca niște copiiii! Mulți au întrebat cât costa??? David a zis nu costa nimic vreau doar sa va răcoritoare ca e foarte cald! S-a bucurat ca a fost îmbrățișat și a primit câteva roșii și porumb în lapte drept recompensa! Nu este laudă, pt ca inghetata a fost doar 2, 79 lei! Cu bani mărunți poți face o mare bucurie!!”, a transmis bunica băiețelului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.