Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Nașa lui Darius, tânărul mort în Anglia, mesaj sfâșietor: ,,Ai fost mândria noastră”

Nașa lui Darius, tânărul mort în Anglia, a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Tânărul originar din județul Satu Mare, în vârstă de doar 15 ani, a murit în condiții suspecte.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de nașa lui Darius:

,,Cu fiecare zi care trece, inima mea este sfâșiată de durere, iar gândul că nu te mai avem alături ne apasă pe toți. Darius, ai fost un copil respectuos, cuminte și iubit de toți cei care te-au cunoscut. Ai fost mândria noastră, nu doar ca membru al familiei, ci și ca elev la școala militară, unde ai demonstrat curaj și dedicare.

Întotdeauna vom păstra în inimile noastre imaginea ta, un băiat plin de viață și speranță, care a adus lumină în viețile noastre. Îți mulțumim pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună și pentru bucuria de a te fi avut în viețile noastre, chiar dacă pentru prea scurt timp.

Amintirea ta ne va însoți mereu, fiind o sursă de inspirație și o lumină călăuzitoare. Ne vei lipsi nespus, dar vei rămâne întotdeauna în inimile noastre, un erou pentru noi toți. Cu dragoste și dor nemărginit, nașa și mătușa ta”.

Decedat în condiții suspecte

Darius P., de doar 15 ani din Doncaster, cu părinții originari din județul Satu Mare, a murit în condiții, alți trei adolescenți fiind arestați, informează presa din Marea Britanie. El a fost descoperit pe Trans Pennine Trail, lângă Sprotbrough, cu răni, în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de paramedici și polițiști pentru a-l salva, tânărul a decedat ulterior la spital.

Poliția din South Yorkshire a confirmat arestarea a trei adolescenți în legătură cu acest caz. Doi băieți de 17 ani și o fată de 15 ani au fost reținuți sub suspiciunea de infracțiuni legate de droguri care ar fi avut legătură cu moartea lui Darius. Cei trei suspecți rămân în arest pe măsură ce investigațiile continuă.

Darius era cadet, dorind să lucreze în Armată. Comunitatea locală și cei care l-au cunoscut pe Darius Popan sunt profund afectați de această pierdere. Autoritățile fac apel la orice persoană care ar putea deține informații relevante să se prezinte pentru a ajuta la elucidarea acestui caz tragic.

Lansare de baloane în amintirea lui Darius

Familia, colegii și prietenii lui Darius se mobilizează să organizeze un eveniment în amintirea acestuia. Ei își vor lua rămas bun pe 4 august între orele 17:00 în arcul Bentley.

,,Organizăm o lansare de baloane pentru a-l onora și a ne lua rămas bun de la dragul nostru Darius, care a plecat dintre noi prea devreme. Vă rugăm să ni vă alăturați la Parcul Bentley pe 4 august între orele 17:00 și 18:00. Prezența voastră ar însemna foarte mult, întrucât ne adunăm pentru a-i celebra amintirea”, au transmis apropiații.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Trist. Educați-vă odată copiii oameni buni. Trebuie să înțelegi deja la vârsta asta că acțiunile tale au repercursiuni. Că iar trebuie să spun că asta nu e joc video. Mai trist este că băiatul vroia să se facă militar care știm cu toții ce înseamnă. Judecăm, evaluăm situația și pe cât se poate anticipăm. Dar cel mai trist în toate e că am înțeles că vreo trei au fost arestați și au apărut în ecuație și ceva droguri. Nu știu la cine și nu știu cum dar presa națională asta zice. În cazul de față chiar că sunt foarte necăjit, îmi pare nespus de tot de acest tânăr. În cazul tinerilor din ziua de azi atât de puțini sunt cei care știu ce vor de la viață și uite ce pățește. 😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.