Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Nicu Frizeru, unul dintre cei mai apreciați frizeri din Satu Mare, a încetat din viață

Nicu Frizeru, unul dintre cei mai apreciați specialiști în frizerie din municipiul Satu Mare, a încetat din viață. El a fost cunoscut nu doar pentru măiestria sa, ci și pentru personalitatea sa caldă și prietenoasă.

Nicu Frizeru a fost o figură emblematică în Satu Mare, câștigându-și respectul și admirația clienților săi prin dedicarea sa față de profesie. Pe lângă talentul său incontestabil, Nicu a fost apreciat și pentru felul său de a fi. Mereu cu un zâmbet pe buze și o vorbă bună pentru fiecare client, el a reușit să creeze o atmosferă prietenoasă și relaxantă în salonul său. A devenit mai mult decât un frizer; a fost un prieten de încredere pentru mulți sătmăreni, un om care a știut să asculte și să ofere sfaturi valoroase.

Cei care l-au cunoscut își exprimă regretul pentru pierderea lui Nicu Frizeru, un om care a lăsat o amprentă de neșters în viețile celor care l-au cunoscut.

25 comentarii

  1. asistenta Răspunde

    Mda. V-am spus că este sigur dar nu vreți să mă credeți. Iacă dovada.

  2. desma Răspunde

    si…din ce cauza a murit??

    • dr. dre Răspunde

      Ei și tu acuma! Îți dai seama că nu se va spune niciodată. A uitat să respire. Se mai întâmplă și la case mai mari. La ruși oamenii se mai și sinucid cu 10 împușcături în piept sau se împiedică și cad din geam în gol. Oricum pentru el acum deja este indiferent, nu? Probabil încă nu se știe că dacă a urit în somn îl duc la prosectură că asta zice legea. Era tânăr și aparent sănătos deci pe certificat trebuie trecut ceva. Că dacă moare careva bătrân care e știut cu n+1 boli cronice atunci se mai poate ca să nu fie dus acolo, la cererea familiei. Că e oricum muncă degeaba.

    • @Norick Răspunde

      A murit din cauza vaccinului ANTICOVID!!!

      • Doar atât... Răspunde

        Deși sunt inca multe cazuri de covid in județ și în țară, totuși nu se mai înghesuie nimeni sa mai facă vaxx-ul.
        Acum se lucrează la vaxx-ul de gripa aviară (pfizer). Vom vedea daca “apare ” o plandemie între “găini” câți dintre credulii utili se vor mai alinia cuminți să își ia doza de vaxx.

      • Doar o vorbă să-ti mai spun Răspunde

        Deși sunt inca multe cazuri de covid in județ și în țară, totuși nu se mai înghesuie nimeni sa mai facă vaxx-ul.
        Acum se lucrează la vaxx-ul de gripa aviară (pfizer). Vom vedea daca “apare ” o plandemie între “găini” câți dintre credulii utili se vor mai alinia cuminți să își ia doza de vaxx.

  3. Gheorghe Răspunde

    O murit ca io venit vremea și onorata doamna cu coasa ia făcut o vizita.Se fapt pe doamna nu o intereseaza cune esti,de unde vii,ce ai facut,cu ce te-ai ocupat,unde ti-ai vârât falusul sau ce ai facut….ea zice doar,,HAI CĂ DE NU TE DUC””Vrei,nu vrei….pleci,iutiuc,fuguța,fuguța.Mor mii de oameni care cand ii vine vremea și când i se termina zilele dar unii o dau înainte ca ei știu ca cei ce mor sunt musai vaccinați anticovid.Cat poți sa fii de virusat sa o tot dai înainte,, din cauza vaxxului”…mergeți și băgați capul sub apa rece poate va reveniți.Sincere Condoleanțe familiei și celor rămași.

    • Fănel de la Vînju Mic Răspunde

      @Gheorghe, vorbești ușor. Să te văd eu ce zici dacă cineva din familia ta pățește asta și uită să se trezească și atunci să te aud cu povestea asta. Ce zici???? Ai auzit de decență? Din ce se pare nu prea. Cașchetar ce ești. Că tare te crezi pe val că dai sfaturi pe aici așa pe nesolicitate. Păztrează-ți-le mai bine pentru tine. Să nu cumva să duci lipsă de ele la un moment dat epuizatule.

      • Gheorghe Răspunde

        Fanel,intodeauna au murit,mor si vor muri oameni.nimeni nu scapa.Te-ai nascut urmeaza sa maori,DOAR cand iti vine vremea.De unde stii tu ca nu am trecut prin asa ceva?Ce daca cineva moare?…pui intodeauna vina ca altii sunt vinovati?Fanel trebuie sa-mi cer voie de la tine sau de la altii ca sa pot sa-mi spun parerea despre anumite chestiuni?Tare semeni in comentariu cu cineva de pe aici care de fiecare data cand comentez eu ceva se gaseste sa-si deserte cacatu din cap….continua tot asa ca te autocaracterizezi.Expiratule.

        • Fănel de la Vînju Mic Răspunde

          Hai să nu povestim cine este expirat pe aici. Descarci aici prostiile tale filosofice. Nu-ți dai seamam cât de penibil ești când vii cu texte de genul “…. onorata doamna cu coasa ia făcut o vizita.Se fapt pe doamna nu o intereseaza cune esti,de unde vii,ce ai facut,cu ce te-ai ocupat,unde ti-ai vârât falusul sau ce ai facut….ea zice doar,,HAI CĂ DE NU TE DUC””Vrei,nu vrei….pleci,iutiuc,fuguța,fuguța.” Asta ca să te citez. Și da sunt sigur că nu ai trecut prin așa ceva pentru că de era așaș nu scriai ce ai scris. De aceea am spus că nu știi ce e aia decență. Apoi vii cu texte cu condoleanțe. Du-te măi de aici cașchetarule că numai voi credeți că le știți pe toate. Nu că ești expirat. Ești de-a dreptul nesimțit.

          • Gheorghe

            Fanel,,onorata doamna” este la lucru tot timpul nonstop.ia cate unul de ici de colo isi face treaba fara gres.Ce este atat de filosofic in asta?….este realitatea celor care s-au nascut ca odata o sa moara.Pana la urma nu conteaza cum mori ci conteaza cum ai trait.Hai sa ai o zi buna.

  4. Vasy Răspunde

    Muistule cu ,,mda”, puți de la distanță din cauza prostiei.

    • asistenta Răspunde

      Muistule cu comentariul de mai sus. Tu totuși ce ai înțeles din comentariul meu???? Vezi că-ți curge balega din gură de țăran prost ce ești.

      • Vasy Răspunde

        Ești doar o jigodie care și-a pus numele de ,, asistenta,,, dar ești un labagiu

        • asistenta Răspunde

          Iar tu ești un tractorist care nu are ce munci acum și stă pe telefon în câmp. Ce știi tu de fapt? îți zic eu că numai ce ți se dictează.

    • Gheorghe Răspunde

      Fanel de vanju dacă te vei obosi sa citești primul meu comentariu vei vedea ca eu m-am legat doar de faptul ca unii arunca vorbe ca omul,,fie-i țărână usoara”ar fi.murit de la vaccin și prostii de genul ăsta.(asta nu ti se pare o jignire)?…mie da,poate ca si altora.Nu ai zis nimic despre asta ci consideri ca eu sunt problema.Poate ca problema ta este altundeva,stii tu unde.Nu am dreptul sa-mi spun părerea?….tu ai intervenit sa ma pui la punct pentru ca nu-ti place felul în care o prezint pe doamna cu coasa.Nu am jignit amintirea celui decedat.I-am fost client o vreme și l-am respectat…la înmormântare nu voi putea da merg….distanta e prea mare.Si fă bine și spune-le ,,sa tacă “celor cărora le pui în blid,sau cărora le dai bani de țigări.Mie nu ai dreptul sa-mi spui sa tac.

  5. Fănel de la Vînju Mic Răspunde

    @Gheorghe. reacția ta ultimă dovedește intelectul tău absolut minimal, personalitate prea plină de sine, atotștiutoare și o lipsă profundă de empatie. Ți-am spus cașchetarule că abține-te. Știu că e greu că nu ești obișnuit să ți se spună ciocul mic. Mai bine taci. Data viitoare când dai astfel de sfaturi gândește-te de două ori. Că poate era mai util să dai sfaturi înainte dășteptule. Nu ne interesezi. Pricepi???? Ciuriburi de Sătmar.

  6. Fănel de la Vînju Mic Răspunde

    @Gheorghe, nu că doresc să mă leg de tine dar te rog frumos chiar insistent să lecturezi DEX-ul la cuvântul decență.

    • Gheorghe Răspunde

      Comentariile tale arata ca esti un om foarte decent esti un om care nu jigneste pe nimeni care accepta ca cineva sa aiba o alta parere decat a lui??!!,Esti un om perfect,pacat ca traiesti printre niste muritori de rand care nu sunt la nivelul tau.Uita-te in oglinda si minunneaza-te de tine…narcisistule.

      • Fănel de la Vînju Mic Răspunde

        Nu ți-a ieșit ironia. Te rog foarte frumos aprofundează studiile tale pe marginea subiectului “decență”. Că din ce se pare nici acum nu ai înțeles mare lucru. Este de-a dreptul șocant cum insiști pe marginea unui lucru numai ca tu să ai ultimul cuvânt. A murit un om tânăr cunoscut din ce se pare de mulți la floarea vârstei și tu te găsești să debitezi inepțiile tale??? La acest moment ar fi util să cunoști înțelesul cuvântului decență. Adică nu fluieri în biserică și nu răgâi la restaurant. Asta am scris ca să înțelegi la ce nivel ești acum pe moment. Și nu am zis eu nicăieri că aș fi perfect.
        PS. Temă de casă pentru tine. Scoate iar DEX-ul și caută acolo cuvântul narcisist. Că din ce se pare și pe aceasta folosești neadecvat. Cașchetar prost, îngâmfat.
        PS2. Sunt tot ce dorești tu, poți scrie ce vrei , ai dreptate în orice spui. Toți prin preajma ta care vegetăm nici nu știm ce mare filosof avem printre noi. Ai dreptate. Dar taci odată. Ești de o nesimțire crasă.

        • Gheorghe Răspunde

          Cameleonule.Mai ai multe nume ca personalitatea ti-a iesit la suprafata ca si cacatu deasupra apei.Esti acelasi unicul(cu mai multe nume) care te legi de viata mea.Mars.

          • Fănel de la Vînju Mic

            Lasă, m-am lămurit cu tine. pic de decență nu este în tine dar arunci cu noroi pe unde apuci. Lasă. Și hai să nu începem să căutăm cine s-a legat de viața cui că …. De fapt știi tu prea bine. Eu îți sugerez să te duci la înmormântarea tânărului trecut prea repede dincolo să vezi ce înseamnă suferință. Eventual poți să recunoști cu voce tare în public acolo că tu ești acel Gheorghe care ăși bate joc de aminitera lui. Să vedem după ce iei o bătută binemeritată de la ei poate altfel vei vedea lucrurile. Că văd că numai așa pricepi. Așa că lasă. Iar la faza cu multe nume mă faci să râd. Tocmai tu spui asta?????? Deja ești penibil. Dar te rog răspunde-mi în continuare până te îneci singur în propria ta mocirlă umană. Nici nu îți dai seama până unde te-ai coborât. Anomalie genetică ce ești.

          • asistenta

            Iau muie pe gratis, îmi place clanța, sunt o târfă antivaccinista

          • #

            😲. Personal nu am înțeles ce caută prostia asta aici. Probabil tu știi mai bine. Familia îndoliată și greu încercată sunt sigur că va mulțumi pentru acest suport moral oferit de tine. 🤮

  7. NU.PSD,PNL SI USR Răspunde

    În 2020 Nicu mă tuns pentru ziua de nuntă și era pe la ora 16:00 Nicu al meu era deja bine afumat cred ca a durat o oră tunsul, sincer să fiu m-am panicat puțin dar până la urmă a fost bine. Însă experiența pe care am avut-o pe parcursul tunsului a fost una demnă de un film. Nicu îl tundea pe patronul de la belvedere din Sm și un fost taximetrist astepa și el să fie tuns, din vorbă în vorbă l-a intrebat fostul taximetrist pe patronul de la belvedere unde lucrează și domnul i-a răspuns ca îi recepționer la belvedere. Și a început fostul taximetrist: la maifiotul ala? A bagat hotelul in faliment dupa l-a scos a făcut tot felul de manevre și șmecherii, insa patronul belvedere ii tot punea intrebari lui fostul taximetrist gen ai auzit are și o fată ? Aaa da știu a facut facultatea in Franța îi și aia o curva etc. discuția a fost mai lungă și interesantă însă Nicu se uta la mine și zice mă ast ii patronul așa cu o voce de om afumat. În fine eu a doua zi eram mire si imaginea lui Nicu va ramane pentru totdeauna în amintire de si eu de obicei mă tindeam la Sergiu colegul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.