Ultima actualizare: azi, 21:46

Locale

PERCHEZIȚII. Polițiștii au descins la mai multe firme din județul Satu Mare

La data de 3 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului  de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au pus în executare zece mandate de percheziție domiciliară, în județul Satu Mare, la șapte societăți comerciale, două imobile și sediul unei instituții, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.

Pe parcursul ultimilor doi ani, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, între o instituție și societățile comerciale vizate, ar fi fost încheiate și finalizate contracte de achiziții publice, fără a se materializa obiectele lor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Petre Răspunde

    La Primăria Certeze au fost percheziții. În sfârșit se face dreptate.

    • Vasy Răspunde

      @Petre – si acuma daca se fac perchezitii tu o sa dormi mai bine noaptea? Sau te gadila in talpa? Nu pricep de ce te bucuri? Ce rezolvi cu dreptatea?

      • petre Răspunde

        Mai bine taceai CE REZOLVI CU DREPTATEA CE INSEAMNA ASTA MACAR NU O SA MAI FURATI BANI CONTRIBUABILILOR ATI LUAT PRIMARIA CA UN SRL SA VA FIE RUSINE

  2. Varu Răspunde

    DNA ul când se va autozeseziza în legătură cu marea fraudă făcută de către cei care au fost președinți de circumscripții electorale,care sau pontatat trei luni și au muncit efectiv două săptămâni,normal nu cred că au curaj,la această fraudă au participat judecători ,procurori grefieri etc

  3. Varu Răspunde

    Indivizii ăstea au făcut treimii de euro în mod fraudulos.Prarul din Certeze este părtaș și nu numai el.Sigur o să dăm vina pe legislația proastă

  4. Varu Răspunde

    SRI!nici o reacție?

  5. Varu Răspunde

    Evident că nu!STS ul a gestionat toată muzeria asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.