Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Primar din Satu Mare condamnat la închisoare! A agresat o angajată: “Dumnezeul mă-tii, eu te-am angajat, eu te dau afară!

Primar din Satu Mare condamnat la închisoare! Primarul comunei Bixad, Ioan Tătar, a fost condamnat, în cursul săptămânii trecute la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, după ce a agresat o angajată a primăriei. Fapta s-a petrecut în urmă cu mai bine de patru ani.

Potrivit informaţiilor PortalSM, în data de 06.12.2019, în jurul orei, 09:00, primarul, însoţit de o rudenie, administratorul al unei societăţii comerciale i-a solicitat unei angajate pe postul de inspector fiscal să radieze din evidențele fiscale ale primăriei, accesoriile aferente debitului cu care figura înregistrată firma. Inspectoarea a considerat că trebuie urmată o procedură prealabilă şi i-a spus primarului să se adreseze mai întâi secretarului primăriei, care trebuie să emită un aviz de legalitate.

Primarul s-a enervat, a prins-o de mână pe angajată, a ridicat-o de la biroul la care se afla și a împins-o afară. Angajata a căzut, şi iar pentru leziuni a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

După ce femeia s-a ridicat şi a încercat să reintre birou, primarul i-a înmânat paltonul și poșeta și a scos-o din sediul primăriei.

Camerele de supraveghere au surprins acest moment, la ora 09.34.

În tot acest timp primarul i-a adresat injurii persoanei vătămate, şi expresii de genul „Dumnezul mă-tii, eu te-am angajat, eu te dau afară”.

Fiind audiat în cauza în calitate de inculpat, iniţial primarul a declarat că nu este adevărat că a bruscat-o pe angajată, dar ulterior a spus că a prins-o de braţ şi a ridicat-o de pe scaun. Martorii însă au spus adevărul.

Cercetările şi procesul au durat mai bine de patru ani. În cursul săptămânii trecute primarul a fost condamnat la pentru ultraj şi purtare abuzivă la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani.

El a mai fost condamnat la 90 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Hotărârea nu este definitivă, ea poate fi atacată.

 

Primarul din Bixad are mai multe probleme. El are de dat explicaţii în mai multe dosare.

17 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Bravo PNL!

  2. @Norick Răspunde

    PRIMARUL GABOR CÂND VA FI CONDAMNAT PENTRU CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII ȚINÂND STRANDUL TERMAL ÎNCHIS ABUZIV!!!

    • Adrian Pașca Răspunde

      Strandul e tinut inchis de Adrian Cozma si Samuel Tantas, cei doi buni prieteni din PNL.

  3. Beny Kira Răspunde

    Arabul e baiat bun!

  4. Marius Groza Răspunde

    Primarul a fost exclus din PNL

    • c-block Răspunde

      Mai corect cândva pornit peremist, dar din cauza și a dosarului ăsta exclus sau cum l-au botezat acum acțiunea. În conjunctura actuală poate reveni în aur. Că doar în zonă se poartă. Dar asta nu înseamnă că ar fi și corect. Sau bine pentru comunitate.

  5. Bia Răspunde

    Bravo romanurile

  6. @Norick Răspunde

    Adrian Pașca ești un mare bou prost!!!!cine l-a închis în 2020 in plandemia falsă de covid???Tocmai dobitocul actual de primar!!! Așa că mai documenteaza-te!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mai scrie din astea că ne înseninezi seara! Ștrandul era pe ducă și înainte, acum că s-a închis atunci nici nu cred că le părea rău atunci pentru că habar nu aveau cum să continue. Lipsă finanțe etc. S-au închis peste tot toate ștrandurile măi prostul cu diplomă! Că asta nu s-a redeschis e din vina lui Țânțaș că nu vrea să priceapă că povestea s-a sfârșit. Apoi până ține cineva spatele își permite asta. Să vezi cum se va schimba guvernul ce se va schima povestea. Eu în locul primarului fiind și prpaspăt ales aș fi făcut scandal și aș fi rupt lacătul ca să-mi rintru în posesia bunului imobil. Că nu e proprietatea lui Țânțaș. Apoi dacă careva după aiai îi face sesizare penală pentru violare în posesie că a reinbtrat în ștrand, na asta vreau să văd și eu. Asta ca să vadă toată Europa că cineva poate interzice unei primării să-și folosească ștrandul că nah el e mai cu moț. Chiar vreau să văd dacă cineva ar avea curajul să facă scandal dacă primarul ar forța poarta. Eu în locul lui asta aș face. Că din ce se pare cu vorba bună nu se va rezolva niciodată nimic. Beny Alex oricum e în faliment.

  7. @Norick Răspunde

    De aici înțelege fiecare ce vrea…dobitocul șovin de primar e mâna în mână cu Țânțaș de aia ține strandul închis că să nu dea FALIMENT KAKATUL DE AQUASTAR firma de casă a primarului în funcție!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Ești mai prost decât permite legea. Aquastar nu are cum să facă concurență la ștrand pentru că deservește clienți diferiți. Nu vrei să afli tu cum și cine stă în spate. Nu știu de unde le scoți pe astea. Probabil ți le dictează cineva. Tu ce faci aici se cheamă că arunci afirmații nefondate în spațiul public. Vezi că după IP poți fi lesne găsit și eventual s-ar putea să fii solicitat să dovedești cele spuse de tine. Ca un cetățean onest ce vrei să insinuezi că ai fi. Că în schimb ești un troll plătit după numărul de comentariii eu sunt lămurit de mult. Ești imaginea inutilității. Pentru tine Coica a fost cel mai bun primar ever, nu????? O tempora!!!!

  8. @Norick Răspunde

    De aici înțelege fiecare ce vrea…Coica a vrut să i-a ștrandul înapoi de la Țânțaș și să-l dea Apaserv, dar cine sa opus tocmai clica mafiotă UDMR!!!

    • unul Răspunde

      vai de noi, asta se intampla daca stam acasa. mai vine si orban la tusnad sa se pise pe noi.

    • @@Norick Răspunde

      Auzi @Norick? Asta se cheamă FELAȚIE! SZOPÁS!
      Iar tu stai in capătul pe care nu ai vrea să stai

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      @Norick. Situația dezastruoasă la ștrand e și în primul rând din vina Apaserv. Au mai avut în gestiune ștrandul acum vreo 15-20 de ani și au produs niște megamăgării acolo. niște datorii monstruoase. Asta pe lângă niște greșeli în exploatare că am rămas la un moment dat fără apă termală. Eu îți sugerez să comentezi acolo unde te pricepi. Aici te depășeșete. Sau scrii la dictare???? Îți zic eu că de se dădea ștrandul la Apaserv nici atâta nu aveam cât avem acum. Ștrandul de acolo oricum trebuie regândit, redimensionat, așa cum e și cu suprafața aia nu ai nici o șansă să faci profit. Orium la ștrand greu faci profit din ștrandul propriu-zis. Iar dacă nu faci tratamente și divertisment mai bine nici nu te apuci. Că de nu faci practic îți dai foc la banii tăi. Iar că ce a afirmat acum 10 ani Coica nu aș da nici o ceapă degerată. Atâtea afirmații nefondate a făcut, atâtea lucrări pornite dar de fapt nici nu s-a dat în proiectare pot enumera că mai bine în sugerez să nu mai lingi la el. Mincinos se cheamă.

  9. Varu Răspunde

    Ăsta se credea patron de primarie, și-a angajat toate neamurile și amantele la primăria lui masa

  10. Toader din Camarzana Răspunde

    Deci acest analfabet de arab nu avea ce sa caute în fruntea bixadenilor , dar si bixadeni au fost fraieri ptr ca l au lasat , oricum acuma a cazut cu curu-n poula si îi cer lui Adi , alt analfabet , sa nu îl mai tina în brate , si sa-l lase acolo unde îi este locul, adica la puscatorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.