Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

S-a urcat în BMW, deși avea permisul suspendat. Apoi a încercat să iasă din țară, prin Urziceni

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean român care conducea un autoturism, deși dreptul de a șofa i-a fost anterior suspendat.

În data de 19 iulie, în jurul orei 21.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control la ieșirea din România un cetățean român, în vârstă de 45 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, cel aflat la volanul mașinii a prezentat documentele personale și actele mașinii. Însă polițistul de frontieră a constatat, la verificarea actelor, că dreptul de conducere al persoanei aflate la volan a fost anterior suspendat.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce a fost suspendat.


Sursa: Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Întreb!cum a intrat in Romania?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      @Varu, ți s-a mai zis anterior că ești greu la cap?
      Uite două variante:
      1. Dreptul de a conduce i s-a suspendat pe perioada șederii în țară
      2. La intrare în țară nu el a condus mașina
      Că la tranzitarea graniței se verifică pe lângă actele persoanelor și actele mașinii implicit permisul șoferului. Sau poate a intrat pe la Iași sau Vaslui pe undeva în țară??? Dar nu cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.