Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Satu Mare: Kaufland și Carrefour au retras un produs care ar putea fi contaminat cu Salmonella

Trei lanțuri mari de magazine – Kaufland, Carrefour și Mega Image – au anunțat că retrag de la vânzare un produs din magazinele din România, inclusiv cele din Oradea, dat fiind că există riscul ca acesta să fie contaminat cu Salmonella.

Este vorba despre Pasta Tahini Al’Fez de 160g, conform anunțurilor oficiale ale comercianților, publicate pe site-ul ANSVSA.

„Firma producătoare AB World Foods UK informează despre retragerea de pe piață a tuturor loturilor din produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g. În cazul produselor vizate, nu se poate exclude faptul că acestea pot avea suspiciune de prezență Salmonella. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul AB World Foods LTD UK și importatorul pentru România Parmafood Group Distribution SRL au reacționat fără întârziere și au retras aceste produse de la vânzare. Firma AB World Foods LTD UK și Parmafood Group Distribution SRL își cer scuze pentru neplăceri”, se arată în informările făcute de reprezentanții rețelelor menționate mai sus. 

Reprezentanțiii Carrefour subliniază că „Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe, la anumite grupuri de pesoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsele din loturile de mai sus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.