Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Un mexican s-a ales cu dosar penal în județul Satu Mare. Ce au descoperit polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un cetățean mexican care a fost depistat la ieșirea din țară conducând un autoturism, deși permisul său nu era unul corespunzător.

Sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților pe sensul de ieșire din țara noastră un cetățean mexican, în vârstă de 38 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în România. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, șoferul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Mexic.

Polițistul de frontieră care a efectuat verificările a constatat că persoana aflată la volanul mașinii nu deține și un permis de conducere internațional, document care să-i confere dreptul de a circula pe drumurile publice din România. Polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.


Sursa: Poliția de Frontieră

6 comentarii

  1. Victor Răspunde

    Ce reguli stupide au europenii.. bine ca eu am putut conduce in Mexic fara probleme cu carnetul de roman..

  2. Gica haji Răspunde

    Lafel se poate conduce și în SUA..: ceva nu este în regulă cu legislația tâmpită de aici. Vine omul turist și i se cer tot felul de măgării. Dacă într-adevăr perioada de ședere depășește 30-60 zile cere-i dom’le ce vrei dar până în limitele asta e doar o fabrică de bani și elemente birocratice justificate doar din taxarea nenorocitului de vizitator fițar for a drecu de pușlamale distruse cu sistemul de rahat ce l-ați inventat

  3. Ciuciu Răspunde

    Pai asta e marele UE, PUE, PU…LE. Cu regulile lui de P..ULE.

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.