Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Vehicule interzise în Ungaria: nu pot tranzita vama Petea. Restricții și pe drumurile din Satu Mare

Autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației faptul că pe teritoriul statului maghiar circulația automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricționată azi, 14 iulie 2024, în intervalul orar 07.00 – 23.00 (ora României) în Ungaria, cu excepția transporturilor de animale vii și alimente perisabile. În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, pâna la încheierea restricţiilor de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

Important de menționat că în intervalul orar menţionat, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Pe de altă parte, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației că în zilele de 15 iulie 2024 și 16 iulie 2024, în intervalul orar 11.00 – 19.00, pe drumurile publice din România va fi restricționată circulația automarfarelor cu masă totală maxim autorizată mai mare de 12 tone. În acest sens, Poliția de Frontieră Română va permite accesul pe teritoriul țării noastre a automarfarelor care îndeplinesc condițiile legale de călătorie NUMAI CU RESPECTAREA intervalului orar stabilit.

Poliția de Frontieră recomandă conducătorilor auto să consulte aplicația traficonline de pe pagina de Internet a instituției (www.politiadefrontiera.ro) secțiunea camioane și să își configureze traseul respectând intervalul orar de restricții pentru automarfare.

2 comentarii

  1. Bija Răspunde

    În Ungaria restricția e de 7,5, la noi că avem drumuri mai mișto restricția e 12. cnair-ul e o TEMBELIUNE, o HAITĂ de hoți și dobitoace.

    • Sâcă Răspunde

      Bine fac cei care își protejează infrastructura, la un tonaj cât mai mic.. în rest se vede prostia…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.