Ultima actualizare: ieri, 21:35

Locale

VIDEO. Sateliții lui Elon Musk au fost vizibili pe cer în județul Satu Mare!

Cerul a fost martorul unui fenomen spectaculos, azi noapte, în județul Satu Mare: sateliții Starlink, parte din proiectul lui Elon Musk, au fost vizibili în Călinești Oaș. Imaginile, surprinse de turiști, au capturat momentul în care șirul de luminițe strălucitoare a traversat cerul, lăsând privitorii uimiți.

Turiștii aflați în Călinești Oaș au fost surprinși și încântați de spectacolul ceresc, imortalizând momentul.

Sateliții aparțin rețelei Starlink, dezvoltată de SpaceX, compania fondată de Elon Musk. Scopul acestui proiect este de a furniza internet de mare viteză la nivel global, inclusiv în zonele rurale și greu accesibile. Serviciile Starlink sunt disponibile în România din 7 aprilie 2022, utilizatorii putând beneficia de viteze de date între 100 Mb/s și 200 Mb/s și o latență de 20ms în majoritatea locațiilor .

Elon Musk intenționează să lanseze mii de astfel de sateliți, formând o rețea care va acoperi întreaga suprafață a pământului, la o înălțime de peste 500 de kilometri. Acest proiect promite să revoluționeze accesul la internet, asigurând conectivitate chiar și în cele mai izolate colțuri ale lumii.

5 comentarii

  1. Levente Răspunde

    Cine este acest elon musk?
    Nu cunosc
    Ceva verisor cu adi cozma?

  2. H&R Răspunde

    Ati descoperit apa calda… Se poate vedea de muuuuuult timp starlink trainul pe cerul Romaniei.

  3. 🤮🤮🤮 Răspunde

    Doar Elon Musk ne arată calea luminoasă de urmat întru propășirea lui Homo sapiens spre noi culmi ale lgbtq. Că nici fiică-sa bărbata familiei nu mai vorbește cu el. Și s-a trezit și ăsta acum să ne dea lecții de cum să-ți educi copilul ca să o distrugi de toto. Nah, cam din ăștia ne conduc prin lume. Momentul artistic când banii ți se urcă la cap și nici în ceasul al 24-lea nu-ți dai seama că viața cotidiană e prea mult pentru tine. Mi-e și scârbă de personajul ăsta mai ales că probabil mânat de niște interese s-a întors cu 180 de grade către Trump. Ce vocal proBiden era acum 4 ani!!!! Mai țineți minte? Probabil nu. Românurile are memorie scurtă.

  4. @Norick Răspunde

    Levente e verișor cu măscăriciul șovin al orașului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.