Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

A fost prins al doilea ucrainean care a atacat grănicerii. Mobilizare în județul Satu Mare

ACTUALIZARE: La ora 20.15, pe direcția localității Tarna Mare, în zona de frontieră, a fost reținut cel de-al doilea cetățean ucrainean. În continuare, se fac verificari sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

La ora 16.53, partea ucraineană a informat conducerea Sectorului PF Tarna Mare că au reținut încă un cetățean ucrainean care făcea parte din grupul de trei care au trecut în România.

În urmă cu puțin timp, misiunii de căutare s-a alăturat si un elicopter IGAv. Acesta a decolat din localitatea Tarna Mare, având la bord și un polițist de frontieră si a început misiunea de supraveghere aeriană.

Reamintim că mai mulți ucraineni au atacat, astăzi, o echipă de grăniceri ucraineni, iar trei dintre ei au reuşit să fugă în judeţul Satu Mare, în zona localităţii Tarna Mare. Drept urmare, a fost declanșată o acțiune la nivelul sectorului pentru verificarea zonei de responsabilitate, actiune la care participa 6 patrule (12 politisti de frontiera) ale Poliției de Frontieră.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.