Ultima actualizare: azi, 19:58

Locale

A rămas fără permis, dar nu s-a potolit. S-a urcat la volan și s-a întâlnit din nou cu poliția

A rămas fără permis, dar nu s-a potolit. Tânărul sătmărean, în vârstă de 29 de ani, s-a urcat la volan și s-a întâlnit din nou cu polițiștii rutieri.

Ce spune poliția:

La data de 31 iulie, în jurul orei 23.40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Vama ,au efectuat semnale de oprire unui autoturism, care ar fi fost condus de către un tânăr de 29 de ani, din localitatea Negrești-Oaș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul ar avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Măi figuri mai sunteți! Adică l-au surprins la volan. Buuuun. Asta la voi ca să vă citez înseamnă că autoturismul “ar fi fost condus” ????? Păi ce a făcut la volan după voi? Juca cărți? Mai rămâne să facem studiu că oare cât de plauzibil este că a și condus mașina? Mama ei de limbaj de lemn!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.