Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Accident grav în Racşa. Motociclist inconştient pe şosea!

Accident grav în Racşa. Echipajul de prim ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș a fost solicitat să intervină astăzi în jurul orei 16.00 pentru acordarea asistenţei medicale la un accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă în localitatea Racșa.

În urma evenimentului rutier, motociclistul, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 50 ani se afla în stare de inconștiență.

La fața locului a fost solicitat ajutorul echipajului de Terapie Intensivă Mobilă de la nivelul județului care a transportat de urgență victima la Spitalul Județean Satu Mare.

 

8 comentarii

  1. Vasaiu Domnichi Răspunde

    Or venit prostii de răcșeni acasă din străinătate.
    Vai de mama voastră de analfabeți.

    • 👍 Răspunde

      👍. Că majoritatea cu noul cod rutier nu s-ar califica nici să facă școala de șoferi. Știi tu, condiția aia cu 10 clase făcute. 😢 Sau cine știe, poate rezolvă cu ceva diplomă de undeva???

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    El era inconștient deja la momentul în care s-a suit în șaua șmecheriei. Vom afla în curând poate că nici nu avea cască, motocicleta poate nici nu era înmatriculată și nici permis nu avea. Dacă era și băut tabloul va fi complet. În zona asta crepusculară orice este posibil. Twilight zone. Asta ca să scriu pre limba lor că majoritatea celor din zonă stau în UK. Că trebuie să dai fir în regat ca să afle când să vină acasă ca să-l voteze iar pe Betea. Altfel e pustiu pe acolo. Acuma nu că vin acasă să se dea în stambă.

    • Da Răspunde

      Mulți rahați invidioși , mergeți mă la muncă frustraților ….

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Eu lucrez. Tu în schimb nu știu ce faci că singura ta preocupare este că ce scriu alții. No la asta să lucrezi azi. Mă rog, atât ai priceput din comentariul meu. Săracul de tine.

    • Unul Răspunde

      Ca sa intelegi si tu! ” În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o conducătoare auto de 24 de ani, din Racșa, aflată la volanul unui autoturism, ar fi efectuat un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu un motociclist de 56 de ani, cetățean polonez, care circula din sens opus. ” Capisi? Ma indoiesc!

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Buuun. Acuma mai rămâne să-mi specifici și mie unde scrie asta în articol????? Mulțumesc. Că mă îndoiesc că apare undeva asta în text. Și vezi că dacă citezi presasm fără să indici sursa ești în pericol să fii dat în judecată!!!! Mare panaramă ce ești. Ai descoperit și tu apa caldă și mersul pe jos.

  3. David Răspunde

    Ți-a răspuns fata lui betea,aia cu Nașu Geoană ,, Mihaela dragostea mea ,, ! La ce te poți aștepta??!! Ăștea-s impostorii care-s la butoane de pe vremea lui Ceaușescu … Proștii îs muuuult mai numeroși decât cei un pic luminați !Așa că speranțe de civilizație și cultură în România ,,inveci amin! ,, vorba lui Teodosie spagoveanu .. șefu lor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.