Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

Bătaie într-o școală din Satu Mare: și-a lovit colega cu genunchiul în față. Totul s-a încheiat la tribunal

Bătaie într-o școală din Satu Mare. O elevă și-a lovit colega în repetate rânduri cu genunchiul în față, pentru că, spun ea, ar fi fost provocată. În urma conflictului, victima s-a ales cu mai multe leziuni, iar totul s-a încheiat la tribunal.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se afla în incinta unei școli din municipiul Satu Mare, în sala de clasă, în timpul pauzei, o elevă a agresat-o fizic pe colega ei de clasă, aplicându-i lovituri cu pumnul și picioarele în zona feței, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale. Cazul a ajuns la tribunal, acolo unde agresoarea a fost nevoită să își explice faptele. Fiind audiată, a recunoscut săvârșirea infracțiunii, invocând însă ca a recurs la actele de violență întrucât a fost provocată.

Ea a spus că s-a prezentat la unitatea de învățământ în jurul orei 8.00 și a intrat în clasă, context în care a vrut să se așeze în banca sa, însă colega ei i-a atras atenția să nu se așeze în locul respectiv întrucât dirigintele a dispus ca ea să ocupe acel loc. Cu ocazia respectivă a avut o altercație verbală cu persoana vătămată, întreruptă însă în momentul în care în clasă a intrat profesoara. La finalul orei, în timpul pauzei, în jurul orei 08:50, a părăsit sala de clasă și a revenit la scurt timp, însă persoana vătămată a continuat să o provoace, astfel că a prins-o de păr și a agresat-o fizic, aplicându-i lovituri în zona feței cu genunchiul de la piciorul stâng. Ulterior a părăsit unitatea de învățământ. În finalul declarației, a precizat că regretă fapta comisă și că nu a conștientizata că urmările faptei sale vor fi atât de grave. Totodată a precizat că i-a cerut scuze persoanei vătămate.

Pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, elevei agresoare i-a fost aplicată măsura educativă neprivativă de libertate a stagiului de formare civică pe o perioadă de 2 luni. De asemenea, a fost obligată la plata sumei de 5.000 lei, cu titlu de daune morale.

2 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Daca era o interloapa sa veizi cum isi retragea plangerea colega si nu mai apareau in tribunal :-))

  2. 🤔 Răspunde

    Sentință după doi ani. Între timp sunt majore și ce în culpă s-a și căsătorit. Dar informația aia este la voi că erau colege de clasă și ce bătăușă era cu doi ani mai mare? Și totul pentru ce??? Că cine stă în banca respectivă? Mă fetelor voi sunteți întregi la cap? Sau asta este dramaturgia, textul învățat că ceva trebuie să zici că de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.