Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Accident grav la Dorolţ. Şofer de microbuz încarcerat. Trei răniţi

Accident grav la Dorolţ. Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit în această dimineaţă la un accident rutier produs în localitatea Dorolț între un autoturism și un microbus. La fața locului se deplasează 11 cadre militare cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

Din primele informații, șoferul microbusului a rămas încarcerat. În microbus nu se aflau alți călători.

Ajunși la locul interventiei, pompierii au procedat la extragerea conducătorului microbuzului, pe care l-au predat în condiţii de siguranţă echipajelor medicale prezente.

Concomitent cu misiunea de descarcerare s-a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor.

În urma evenimentului, două persoane, șoferul microbuzului, un bărbat de aproximativ 20 ani și pasagerul din dreapta acestuia, o persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 40 ani au fost transportate de către echipajele medicale prezente la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

6 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Din ultimele știri se vede că au venit acasă bombardierii căpșunari-sparanghelezi care muncesc în construcții de prin vest. Bineînțeles în ecuație nu putea lipsi BMW-ul de rigoare. Adică o zi normală de august. Deci atenție copiii, planul de 3 accidente grave pe zi s-a făcut deja! Abia aștept sfârșitul lunii când brusc va scădea numărul accidentelor grave la 1 pe zi. Dar astea nu au nici o legătură cu prezența bombardierilor, nu???🤔😉

  2. No spa Răspunde

    Iar cei care scapă de accidente sunt în Dedeman, unde nu mai ai loc de ei.

  3. vadimT Răspunde

    Interziceti sa mai treaca prin oras, pe str Lacrimioarei, Rodnei si Fabricii. Sa foloseasca centura. Politia de nu verifica tonajul acestor trenulete?

  4. Ion Ion Răspunde

    Multa frustrare mai e in lumea asta, voi cativa aici bateti recordul.

    • Petru Petru Răspunde

      Ba eu cred ca la capitolul asta tu esti in capul listei. Tu circuli cu masina prin judet? Aaaa, am uitat ca nici permis de trotineta nu ai. 😲

    • Măi măi Răspunde

      Din comunicatul poliției reiese că intrase în depășire neregulamentară. Să te văd eu ce ai zice dacă tu erai cel în cauză în care intrase frontal???? Apoi hai să nu mai povestim despre faptul că firma în cauză cam nici nu există. Că dacă vreo 6 ani nici nu a depus bilanțul înseamnă că e ceva cam în neregulă prin zonă???? Ca să nu mai pomenim că an de an fără cifră de afaceri??? La tine cum vine asta???? Că dacă e e lipsă cu de astea cum funcționează după tine???? https://www.listafirme.ro/euro-trans-bor-turism-srl-32873267/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.