Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

FOTO. El este sătmăreanul decedat în avion. Avea 33 de ani, iar soția lui este însărcinată

Un sătmărean în vârstă de 33 de ani a murit în timpul unui zbor din Paris către Cluj-Napoca, în timp ce se întorcea acasă după patru ani petrecuți în străinătate. Destinația finală a aeronavei era aeroportul din Cluj-Napoca, unde bărbatul intenționa să își surprindă familia cu vestea că soția sa este însărcinată, informează realitatea.net.

Zborul a decolat la ora 7 dimineața din Paris, având ca destinație aeroportul clujean. Bărbatul călătorea alături de soția sa și plănuia să împărtășească vestea bună cu mama sa din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, informează jurnaliștii de la realitatea.net. În jurul orei 8 dimineața, bărbatul a început să se simtă rău, iar echipajul aeronavei a intervenit rapid, oferindu-i primul ajutor și efectuând manevre de resuscitare. Cu toate acestea, starea lui s-a agravat brusc, obligând aeronava să efectueze o aterizare de urgență pe aeroportul din Frankfurt.

Medicul și echipele de urgență care l-au preluat pe bărbat de la aeroportul din Frankfurt au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar, din păcate, eforturile lor nu au reușit, iar bărbatul a fost declarat decedat. Din primele informații, bărbatul ar fi suferit de afecțiuni cardiace.

Soția bărbatului, complet distrusă de tragedie, a fost alături de echipajul aeronavei pe parcursul călătoriei. Incidentul a distrus planurile lor de vacanță și reuniune cu familia, transformând călătoria într-un eveniment tragic. Vărul bărbatului a declarat că acesta „dorea să-i spună mamei sale că va avea un băiețel sau o fetiță”, subliniind durerea și impactul emoțional al pierderii.


6 comentarii

  1. 🤔 Răspunde

    O întrebare. S-a modificat harta județului? Că de o vreme observ că toți oșenii de la noi se declară maramureșeni. De când aparține Negrești de Maramureș???? Apoi după asta dacă vă ia omul peste picioare ce vă mai ofticați! Mereți fraților la maramoroșenii voștri atunci că sătmărenii s-au săturat de bășinile voastre din cap! Aaaa, că acolo tot nu e bine că aveți concurență pe borșeni??? Păi ăia vă dau clasă că sunt și mai și decât voi!

  2. Sâcă Răspunde

    Vă ia omul peste picioare ….te-aș lua și eu , dar nu cobor la nivelul tău, care poate ar trebui să știi cât de cât despre istoria zonei despre care este vorba ..

    • History Răspunde

      Zona Oașului și pe timpul regatului maghiar a aparținut de județul Satu Mare. Niciodată, dar niciodată nu a aparținut de Maramureș doar cât timp tot județul Satu Mare a fost alipit la regiunea Maramaureș, asta între anii 1960-1968. Cam atât despre cunoștiințele tale de istoria zonei care din ce se pare este egal cu zero la tine. Așa că stai tu liniștit la nivelul tău de sub curul broaștei. Nimeni nu te va deranja.

  3. Noric Răspunde

    Pana una alta ne kakkam in gura ta imitatie de istoric!

    • Noric Răspunde

      Pana una alta kkt mai mare decat mine nici nu prea poate sa existe. Asa ca ma kk in kk. Om de kk.

    • History Răspunde

      Faptul că tu ești un prost dovedit nu este o scuză pentru cel care încă nu ți-a tăiat netul. Nu de alta dar degeaba îl ai panaramă de imitație ce ești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.