Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO. Investiție importantă la Palatul Copiilor. Mobilier modern și echipamente de ultimă generație

Investiție importantă la Palatul Copiilor din Satu Mare. Au fost achiziționate mobilier modern, materiale didactice, aparatură informatică și echipamente de ultimă generație.

Palatul Copiilor din Satu Mare, un loc de formare și dezvoltare pentru numeroși copii talentați din județ, beneficiază de o investiție semnificativă în urma unui proiect câștigat de Consiliul Județean Satu Mare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). În cadrul acestui proiect, au fost achiziționate mobilier școlar modern pentru 20 de săli de clasă, materiale didactice, aparatură informatică și echipamente de ultimă generație pentru sălile de muzică și sport.

Astfel, copiii care frecventează Palatul Copiilor vor avea acum la dispoziție condiții mult îmbunătățite pentru a-și dezvolta abilitățile și pasiunile în diverse domenii, de la arte până la sport.

4 comentarii

  1. sătmărean nedumerit Răspunde

    Am ajuns acolo să ne lăudăm cu investiții în mobilier care trebuia să fie. Că sunt dotări de bază, nu? Și pentru asta am apelat la PNRR??? Iar la final apar la rubrica investiții și mamă-mamă ce creștere economică și ce de investiții s-au făcut! Și nu e singulară. Știu de școli care au primit din PNRR tot felul de lucruri. Dar un lucru au cerut și altceva au primut. lucruri inutile sau nefolositoare. Că taci că asta am primit din asta se poate alege. Oare de ce merge țara asta prost că eu nu-mi dau seama?????

  2. cetatean Răspunde

    ala cu mustata sa dus doar sa isi duca un tv si un scaun acasa ca a prois la un prieten ca ii aduce.

    • Altu Răspunde

      Fără supărare, dar ăsta cu mustață chiar a făcut multe pentru toți locuitorii județului, nu ca și futangiul de ștef, care s-au făcut remarcat prin faptul că trăgea la brighi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.