Ultima actualizare: azi, 18:11

Locale

FOTO/VIDEO. Tabere de educație și aventură la Satu Mare. Elevii se pregătesc pentru școală

Tabere de educație și aventură. Elevii vor avea parte de o pregătire excelentă pentru noul an școlar, dar vor lua parte și la câteva activități superbe, datorită Asociației EDUCLID CLUB. Următoarele evenimente vor avea loc la finalul lunii august și se adresează atât elevilor din clasele V-VIII, cât și celor care au absolvit clasa a VIII-a și se pregătesc pentru primul an de liceu.

EDUCLID, o asociație nou înființată, oferă ateliere online de pregătire pentru examene naționale atât pentru profesori (definitivat și titularizare) cât și pentru elevi. Asociația organizează simulări detaliate, diverse activități în domeniul matematicii, precum și tabere dedicate elevilor pasionați. Taberele de vară tocmai s-au încheiat, însă urmează alte două evenimente care vor avea loc la finalul acestei luni la taberele școlare din Satu Mare: Tabăra Urbană și Start în liceu.

Tabără Urbană

Evenimentul se adresează elevilor din clasele V-VIII și va avea loc în perioada 26 – 30 august. Aici elevii vor avea parte de recapitulare intensivă de matematică (2 ore/zi), vor primi ajutor în finalizarea caietelor de vacanță și corectarea exercițiilor. De asemenea, vor avea parte de jocuri outdoor și indoor, iar masa de prânz este inclusă zilnic.

Evenimentul va avea loc la taberele școlare din Satu Mare și costă 500 de lei.

Start în liceu

Tot la taberele școlare din Satu Mare va avea loc și evenimentul Start în liceu – Mate, acolo unde elevii absolvenți de clasa a VIII-a vor avea de asemenea parte de o recapitulare intensivă ce îi va ajuta să aibă parte de un start perfect în noul an școlar.

Evenimentul va avea loc în perioada 26 – 29 august, iar elevii vor avea, așadar, parte de o recapitulare intensivă de matematică (2 ore/zi), de sesiuni de rezolvare a problemelor și vor primi ajutor în corectarea exercițiilor, toate acestea fiind incluse în prețul de 300 de lei.

Mai multe informații legate de cele două evenimente la numărul de telefon 0774.466.218.

Taberele organizare de EDUCLID CLUB, un adevărat succes

Taberele organizate până acum de Asociația EDUCLID CLUB s-au dovedit a fi un adevărat succes. Printre activitățile derulate până în acest moment s-au numărat simulările examenului de bacalaureat și Tabăra Mate-Aventura ce a avut loc la începutul lunii august, în localitatea Tămășeni din județul Satu Mare.

Tabăra MATE-AVENTURA a adus împreună educația și aventura, oferind participanților o experiență unică de învățare și distracție. Zilnic, copiii au avut parte de ateliere practice și interactive de matematică, problem solving, și sesiuni de dezvoltare personală cu invitați speciali. Printre aceștia s-au numărat Luca Mureșan, olimpic național la matematică și internațional la informatică, care le-a împărtășit din experiența sa, și Alexandra Hoban, campioană națională la caiac, care i-a învățat tehnici de vâslire și i-a plimbat cu caiacul.

Tabăra s-a încheiat cu o festivitate de premiere, un foc de tabără, și o petrecere de final, marcând o săptămână plină de activități educative și de aventură. Activități desfășurate în tabără:

  • Ateliere practice și interactive de matematică;
  • Problem solving;
  • Jocuri outdoor & indoor;
  • Sesiune de dezvoltare personală. Invitat special, Luca MUREȘAN, olimpic național – MATEMATICĂ și olimpic internațional – Informatică;
  • Echitație;
  • Tir cu arcul;
  • Arts & Crafts – atelier bijuterii;
  • Plimbare cu bicicletele;
  • Plimbare cu caiacul. Invitat special, Alexandra HOBAN, olimpic național – MATEMATICĂ și campion național Caiac;
  • Baie în ciubăr;
  • Seara talentelor;
  • Drumeție și orientare turistică. Invitați speciali, cercetași de la Cutezătorii munților;
  • Festivitatea de închidere, foc de tabără, party de final.

Ce spun părinții

La finalul evenimentelor organizate de EDUCLID CLUB, părinții elevilor au subliniat faptul că activitățile s-au dovedit a fi extrem de benefice și au ținut să le recomande și altor părinți aceste tabere.

Câteva dintre feedback-urile oferite de părinți:

  • „O îmbinare a utilului cu plăcutul, lecții de viață pentru copiii noștri! Respecte si mii de mulțumiri organizatorilor! Așteptăm cu nerăbdare vara lui 2025”;
  • „Respect și mulțumiri din inima, oameni dragi și minunați! Așteptăm și noi cu nerăbdare vara anului 2025”;
  • „Va mulțumim frumos! Matei este atât de încântat, este prima lui tabără…o sa rămână cu o amintire de neuitat!”;
  • „Copii fericiți, părinți liniștiți. Mulțumim!”;
  • „Totul la superlativ! Mulțumim mult!”.

De asemenea, părinții au luat parte și la un scurt sondaj. Iată rezultatele:

Despre EDUCLID

Cei de la EDUCLID sunt dedicați să le ofere elevilor și profesorilor un mediu captivant și resurse, propulsându-i către succes în domeniul matematicii.

În această comunitate dedicată matematicii se regăsește o echipă de profesioniști pasionați, coordonată de prof. dr. Doina Muntean, cu o experiență remarcabilă de peste 35 de ani în domeniul învățământului preuniversitar și universitar.

În cadrul taberelor organizate de asociație, matematica devine nu doar o materie de studiu, ci și o aventură captivantă și distractivă.

Ce oferă taberele EDUCLID?

  • Sesiuni matematice captivante: Indiferent de categoria aleasă, elevii vor participa la sesiuni matematice interactive și adaptate nivelului lor;
  • Activități nonformale: În cadrul taberelor urbane, vom include activități precum jocuri, experimente și proiecte care să facă matematica să fie nu doar educativă, ci și distractivă;
  • Supervizare atentă: Fiecare tabără este supervizată de profesioniști dedicați, asigurându-ne că experiența copiilor este sigură și benefică;
  • Pregătire pentru noul an școlar: Indiferent de alegerea taberei, elevii se vor întoarce pregătiți și încrezători, cu abilități matematice consolidate și o pasiune mai puternică pentru învățare.

Imagini de la ultimele tabere organizate de EDUCLID:

Un comentariu

  1. IonP Răspunde

    Si unde sunt vestele de salvare de la inec?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.