Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTOGALERIE. Continuă cea mai spectaculoasă etapă de construcție a noului pod peste Someș

Continuă cea mai spectaculoasă etapă de construcție a noului pod peste Someș, anunță primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. El spune că în această perioadă se lucrează la tensionarea hobanelor.

,,Continuă cea mai spectaculoasă, dar și cea mai dificilă etapă de construcție a noului pod peste Someș, tensionarea hobanelor. După ce a fost finalizată operațiunea pe malul stâng, acum se realizează tensionarea hobanelor pe malul drept”, a spus Kereskenyi Gabor, care a postat și noi imagini spectaculoase de pe șantier.

Primarul municipiului Satu Mare a anunțat, la începutul acestui an, că noul pod peste râul Someș ar trebui finalizat în acest an, chiar dacă termenul de execuție a fost prelungit.

19 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Probabil are sa fie gata joi dupa Miercurea Ciuc. Daca se facea un pod normal cu supraveghere era gata de ceva vreme la jumătate de preț

    • Caz rezolvat Răspunde

      Data viitoare putem conta pe tine?

      • Caz nerezolvat Răspunde

        @Caz rezolvat, avem caz concret la noi, podul de pe varianta de ocolire. Dar problema va fi la mentenanță. Știi ce însemană cuvântul??? Că uite ce e la podul de la Brăila! Același tip de pod, același proiectant!

        • Mintea suprema Răspunde

          Un om destept a zis ca: “In lumea asta D-zeu a impartit cel mai bine mintea. Toata lumea e convinsa ca a primit un pic mai mult decat celalalt”, stii ce inseamna asta?

          • Caz nerezolvat

            Eu da. Am IQ 143 certificat. Tu cât ai? Problema nu e cu mintea. Problema este că această cantitate pe planetă este o cifră constantă. Și cum noi tot ne înmulțim per individ vine din ce în ce mai puțin. 🤔😉. Ce am spus în comentariul meu anterior se poate verifica. E valabil la virgulă. Mai ieși și tu din cătunul tău că poate vei afla ce probleme sunt cu podul predat acum un an cu mare fast la Brăila. Bine???? Apoi după ce te-ai documentat după aceea ești rugat să mai comentezi. Până atunci taci. Nu toată lumea consideră că rostul său aici este să lingă la boașe pe cineva. Exact cum faci tu.

          • :-))))

            @cazul prostului cu iq mare ratat frustrat cu certficat cu tot. M-ai convins. Nu stiu ce cauti pe porcarsm. :-)))

          • Caz nerezolvat

            Sigur nu pe tine. Dar nu pricep de ce te legi de om viteazule cu n porecle? Contează persoana sau ceea ce zice omul? Și dacă am dreptate pentru că știu sigur că am atunci ce faci? He? Ai reacționat în bășcălie la comentariul unuia și am zis că hai să-ți răspund cu subiect și predicat cu dovezi. Dar tu nu și nu. Și tot tu faci pe altul prost? Mă tu ești complet retard mintal. Iar apoi dacă se va întâmpla ceva tot tu vei urla că cei care comentau de ce nu au zis asta din timp! Că hai că au fost și din astea. Dar ai cui să spui??? Că nu prea. Culcă-te și bea o bere. Și lasă comentatul că ți-a fiert de-a dreptul jumate neuron rămas. Și nu mai bea pe xanax, cașchetarule.

  2. :-) Răspunde

    Tu vb de porecle “de aici intelege fiecare ce vrea”….:-)))

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Eu ce caut în discuția ta cu altul? Nu ai ce face? Avea dreptate omul. Nu mai bea cu xanax că ai vedenii.

      • The Muppets Răspunde

        Vad ca le aveti cu tratamentele… Sunteti vreo 2-3 pe aici (nu mai multi, care va faceti zilnic aparitia), ca si batranii aia 2 din Muppets care tot comentau. La un moment dat unul il intreaba pe celalalt ” Noi de ce revenim tot timpul aici? La care ii raspunde: – nu stii niciodata” :-)))))).

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Ai vrut să spui tu aici ceva elevat dar află de la mine că nu ți-a ieșit. Deocamdată numai la acest articol ai reușit să postezi sub 5 nume diferite. Considerând că în total cu asta sunt 11 comentarii ești frate un fenomen. Ziarul te plătește ca să generezi trafic pe site??? Spune sincer. Că dacă faci de-a gratis ești fraierul fraierilor. Parodie de păpușar ce ești.

          • Esti jalnic

            Te-o atins frustratule! :-)))

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Nici nu meriti ca sa te bage omul in seama. Tu te balacaresti pe aici si tu vorbesti de frustrare? Macar stii ce inseamna cuvantul? Ca ma indoiesc. Data viitoare ce porecla vei folosi, unicule? Ba tu esti JALNIC! De fapt nu jalnic, ci NEINTESESANT, INSIGNIFIANT. Maaaaaaare zero barat. R@HAT PE BĂȚ.

          • Sa inteleg ca

            S-a umflat mamaliga in tine? :-))))

  3. comentator Răspunde

    Mp distrez copios. Am zis că hai să văd ce iese de aici. Deci:
    Ca rezolvat = Mintea suprema = :-)))) = 🙂 = The Muppets = Esti jalnic = Sa inteleg ca. Toate una și aceeași persoană.
    Fiecare poate trage de aici concluzia pe care o consideră.
    Redacția, voi nu doriți să mai și moderați câteodată comentariile că uite ce iese? Sau vă convine ce se petrece?????

  4. Moderator Răspunde

    comentator=restul

    • comentator Răspunde

      Mă faci să râd. Așa ești tu pretins moderator cum sunt eu Albă ca zăpada. Eu cred că de fapt tu ești Ca rezolvat = Mintea suprema = :-)))) = The Muppets = Esti jalnic = Sa inteleg ca …. și te cam plictisești. Sugerez să fii identificat după iD și să se vadă pe ce consumi tu ajutorul social. Că prea ai luat nasul la purtare și te legi de fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.