Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Incendiu în municipiul Satu Mare. Panouri fotovoltaice în flăcări, se intervine de urgență

ACTUALIZARE. Incendiu a izbucnit la fostul Interex, iar pompierii sătmăreni au intervenit de urgență cu două autospeciale.

Ce spune ISU Satu Mare:

Astăzi, 19.08, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat să intervină, în jurul orei 13.30, pentru lichidarea unui incendiu produs la nivelul acoperișului unui spațiu comercial, situat pe strada Brașovului din municipiul Satu Mare.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență au fost dislocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu nouă cadre militare. Ajunse la locul intervenției, forțele profesioniste au constatat că incendiul se manifesta la panourile fotovoltaice amplasate pe acoperișul halei.

Ca și măsură prioritară s-a trecut urgent la îndepărtarea panourilor incendiate înaintea propagării focului la întreg acoperișul și spațiul comercial. Datorită intervenției prompte, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind salvate zeci de panouri fotovoltaice și hala pe care erau amplasate.

Ca și cauză probabilă de izbucnire a incendiului, forțele profesioniste au constatat că acesta s-a datorat unui scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect. Din fericire nu s-au înregistrat victime, spațiul comercial nefiind utilizat până în prezent cu destinația sa.

Știrea inițială:

Incendiu în municipiul Satu Mare. Panouri fotovoltaice cuprinse de flăcări, pompierii intervin de urgență. 

,,Detașamentul de Pompieri Satu Mare intervine pentru o situație de urgență care se manifestă prin degajări de fum și flacără la nivelul acoperișului unei hale situate pe strada Brașovului din municipiul Satu Mare. Incendiul se manifestă la panourile fotovoltaice amplasate pe acoperișul halei. Au fost anunțați operatorii de distribuție energie electrică”, informează ISU Satu Mare.

Un comentariu

  1. Varu Răspunde

    Muncă făcută de către amatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.