Ultima actualizare: azi, 14:19

Locale

INVITAȚIE | Emeric Imre va cânta la Ardud, astăzi! Seară de folk de excepție

În această seară, începând cu ora 18.00, Cetatea Ardud va găzdui un eveniment special intitulat “Seara de Folk …la Cetate”, organizat de Casa de Cultură „Dr Augustin Mircea” și Primăria Orașului Ardud. Evenimentul face parte din calendarul dedicat Zilelor Orașului Ardud.

Evenimentul din această seară promite să aducă împreună iubitorii de muzică folk într-un cadru boem, unde muzica, poezia și atmosfera se vor îmbina armonios. Participanții vor avea ocazia să se relaxeze pe iarba verde, ascultând acorduri de chitară și versuri profunde interpretate de îndrăgiți artiști și trupe de folk și folk-rock.

Gazda serii va fi binecunoscuta folkistă sătmăreană Claudia Șerdan. Organizatorii recomandă participanților să aducă pături pentru a se bucura de eveniment într-un mod cât mai confortabil.

Cetatea Ardud își deschide porțile pentru o seară dedicată muzicii și poeziei, oferind o oportunitate unică de a trăi emoția folkului într-un decor istoric și pitoresc.

„Daca îi întrebăm pe protagoniștii și iubitorii genului, ei vor răspunde că folkul este o stare de spirit, este un amestec între muzică, poezie, mesaj și atmosferă, motiv pentru care vă invităm la o seară dedicată acordurilor de chitară, versurilor profunde și sufletului deschis”, este mesajul transmis de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.