Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Preotul din Satu Mare care a abuzat doi minori, obligat să lucreze cu… copii

Preotul Augustin Silaghi din Satu Mare, acuzat că a abuzat doi minori instituționalizați, a fost obligat de instanță să lucreze cu copii!

După ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, în urma unui proces desfășurat la Judecătoria Satu Mare, preotul a fost obligat de instanță să muncească pentru 90 de zile în cadrul Asociației Stea din municipiul Satu Mare, o asociație care îi ajută pe copiii ce provin din medii vulnerabile.

Sentința a fost pronunțată în această săptămână, iar instanța a decis că Silaghi va trebui să plătească și despăgubiri morale în valoare de 4.000 de euro pentru fiecare dintre cele două victime implicate în acest caz.  Sentința nu este, însă, definitivă, și poate fi atacată în 10 zile.

Cei doi minori agresați sunt instituționalizați și stau într-o casă de tip familial, iar preotul a profitat de acest lucru și i-a invitat la biserică motivând că are nevoie de ajutor pentru ,,a aranja niște cărți”. După ce au ajuns în biserică, preotul și-a schimbat atitudinea și i-a abuzat pe cei doi minori, atingându-i în zone intime, iar mai apoi a încercat să le cumpere tăcerea.


5 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Ce misto! Se zice ca “justitia e oarba” acuma inteleg perfect expresia :-))
    Las’ ca data viitoare nu il mai prinde! Se specializeaza omu’

  2. 💩💩💩 Răspunde

    Ce-i mă, care este problema?
    O să-i învețe pe copii să mânuiască ciocanul!

  3. Belzebut Răspunde

    Doamneeee iarta-mi pacateleeeee.. ca sa pot face alteleeee…Aleluia, Aleluiaaaaaaaaaa…Sa ne rugam la Dumnezeuuuuu (lalaiala in biserica) 🤕 Aleluiaaaaaa.
    Slujba de Duminica la ortodocși ….Ptiu drace! 😁

  4. Gheorghe Răspunde

    Pai ce?Vă așteptați la altceva de la justiția romana și cea drept crestiortodoxă?Cazul cântărețului pomoD(h)aci este binecunoscut și se aseamănă leit cu acesta.Daca popii catolici nu se însoară și abuzează de prunci de ce ortodocșii sa se lase mai prejos?….și mai merg babele și ii apară ca,,ce popă buuuun”…popa pupă poala mea,io pup poala lui”.Bine ca primesc salarii grase de la noi(nu de la stat!!)ca să se comporte astfel.Dracu vi-i nănaș măi spurcații!!Parca vad ca după câteva luni va sluji iar în biserica la oițele blajine și le va impartasi în paralel cu abuzul asupra pruncilor bineînțeles.Năravul rău nu piere.

  5. io Răspunde

    lupu păcurar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.