Ultima actualizare: azi, 16:08

Locale

Social-democrații sătmăreni, la Congresul PSD. Marcel Ciolacu, reconfirmat președinte și candidat la președinție

Social-democrații sătmăreni au participat, sâmbătă, la Congresul Partidului Social Democrat (PSD), eveniment în cadrul căruia Marcel Ciolacu a fost reconfirmat oficial în fruntea PSD și desemnat candidat la alegerile prezidențiale.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de PSD Satu Mare:

,,Astăzi, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, alături de echipa de delegați ai PSD Satu Mare, au avut onoarea de a participa la Congresul PSD, un eveniment major pentru viitorul partidului nostru și al României. În cadrul acestui congres, Marcel Ciolacu, Prim-ministrul României și liderul nostru, a fost reales în funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

Tot în cadrul Congresului, Marcel Ciolacu și-a anunțat cu hotărâre candidatura pentru alegerile prezidențiale. Suntem mândri să ne exprimăm susținerea necondiționată pentru această candidatură, fiind convinși că experiența și viziunea dumnealui vor aduce beneficii semnificative țării noastre și românilor.

PSD Satu Mare crede cu tărie că Marcel Ciolacu este Omul de care România are nevoie pentru a face față cu succes provocărilor viitorului. Îi vom fi alături în fiecare pas al acestui drum și ne vom mobiliza pentru a sprijini toate inițiativele care vor aduce o Românie mai bună și mai prosperă pentru toți cetățenii. După 20 de ani, social-democrații vor da Președintele României!”

11 comentarii

  1. Wwww Răspunde

    Mai bun de un covrigar nu ati gasit. Sa nu ajunga ca si pantifarul.

    • c-block Răspunde

      Nu sunt șanse. Ăla măcar avea minte din ăla de țăran simplu descurcăreț. De o vreme calitatea politicienilor de la vârf se duce cu capul în jos: Cîțu drogatul, Ciucă care nici de pe fițuici nu știe să spună un speech, Ciolacu adromitul care tot timpul este luat prin surprindere etc., etc., etc. Dar cum se spune se lucrează din materialul clientuluiș La așa alegători așa politicieni. Dacă am reușit să o trimitem pe Șoșoacă în parlamentule european ….????? Și nu e caz unic că vezi că înainte a fost Becali cu PNG-ul apoi Dan Diaconescu cu PPDD-ul! Ciolacu nu are stofă de președinte dar nici Ciucă. Apoi dacă la vot oamenii din cauza asta vor absenta sau vor cota pe altul/alta ce supărați vor mai fi??????? Că atâta le duce mintea doar. Citez din Alexandru Lăpușneanu – Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau. 🤮🤮🤮 De pe acum vă spun că nu mă voi duce la vot. Decâțt să-mi pierd timpul ca să votez împotriva ciumei roșii și pentru România educată apoi alesul să nu facă 5 ani absolut nimic și colac peste pupăză să facă coaliție cu ciuma roșie atunci mai bine bea o bere-două și nici nu mă enervez. Este absolut indiferent cine e este președinte dacă ce face este transmis de la Bruxelles sau Washington. Noi nu mai avem voința noastră, proiectul nostru de țară.

  2. desmaplan Răspunde

    delegatie numeroasa, deplasare la Bucuresti…mancat bine, baut bine…votat…prost???

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      …… și la congresul PNL vei vedea că va fi la fel. Tot așa cu declarații bombastice pe care nici ei nu le cred. Doar actorii se mai schimbă.

  3. no big deal. Răspunde

    să ieșim masiv la vot.
    puterea e în mâinile nostre.
    can-can!

    • 🤣 Răspunde

      E cancan ce zici tu. Nu vezi că de dragul puterii a fost în stare #penele să se coalizeze cu #pesede-ciuma roșie ca apoi acum să arunce unul în altul iar cu noroi? Și asta până când? Ai ghicit. Până a doua zi de după vot. Până nu va exista posibilitatea tragerii la răspundere pentru promisiunile-minciuni în țara asta nimic nu se va schimba. Ăștia toți ne râd pe la spate, noi suntem p@limea.

  4. Calin Culcean Răspunde

    Succes!

  5. Lăbuș Răspunde

    Cățeluș cu părul creț
    ….

  6. Mircea Marghitas Răspunde

    succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.