Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Accident în județul Satu Mare. Un șofer a ajuns cu mașina în șanț

Accident în județul Satu Mare. Un șofer a fost transportat la spital după ce a ajuns cu mașina în șanț. Evenimentul rutier s-a produs miercuri, în zona Oașului.

Ce spune poliția:

La data de 18 septembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, în localitatea Huta Certeze.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un cetățean moldovean de 38 ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe Drumul Național 19, în localitatea Huta Certeze, într-o curbă ar fi pierdut controlul autoturismului, intrând în șanț.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale și prelevării de mostre biologice. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Amintim tuturor conducătorilor auto importanța respectării limitelor de viteză și adaptării conducerii la condițiile de drum, mai ales în zonele cu vizibilitate redusă și curbe periculoase.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.