Ultima actualizare: ieri, 21:29

Locale

Bărbat dispărut de la Psihiatrie! Dat în urmărire națională; este de negăsit de două săptămâni

Un bărbat din Sânmartin, județul Bihor, este căutat de aproape două săptămâni de familie şi poliţişti, după ce a plecat de la Spitalul de Psihiatrie Nucet și nu mai e de găsit.

Familia lui Emanuel Ioan Perţea, în vârstă de 34 ani, a contactat BIHOREANUL în cursul zilei de luni, cu rugămintea de a mediatiza fotografia și semnalmentele acestuia, pentru ca oricine l-a văzut să sune la Poliție.

Bărbatul a fost internat pentru reevaluarea tratamentului iniţial la Oradea, apoi a fost transferat la Nucet, unde activează medicul lui curant, spun rudele lui.

Perţea ar fi fost văzut ultima oară de rude duminică, 18 august, iar din unitatea spitalicească ar fi ieşit miercuri, 21 august.

Bărbatul a fost dat în urmărire naţională ca persoană dispărută şi s-au organizat ample acţiuni de căutare, inclusiv cu drona, la care au participat nu doar poliţişti, ci şi voluntari.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

De asemenea, cei care pot oferi date despre bărbat au la dispoziţie şi două numere de telefon ale membrilor familiei: 0747- 078.902 sau 0770-117.303.

„La data de 21 august 2024, în jurul orei 16.00, polițiștii de la Poliția orașului Nucet din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de personalul medical al unui spital din localitatea Nucet, județul Bihor că, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Sânmartin, județul Bihor – PERȚEA EMANUEL IOAN, a plecat voluntar din respectivul spital, în care era internat și nu a mai revenit (acordul de mediatizare din partea familiei a fost primit la data de 2 septembrie 2024, în jurul orei 18.00)”, se arată în informarea Poliției.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 65 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi negri, păr scurt, brunet, poartă barbă și ochelari.

Când a dispărut el purta, pantaloni de trening de culoare închisă (bleumarin sau negri), tricou bleumarin, pantofi sport de culoare închisă.

Un comentariu

  1. Milițianul Răspunde

    O fi fratele lui Tavi Perțea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.