Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Campanie gratuită de sterilizare pentru câini în Odoreu și localitățile învecinate

În perioada 7-13 octombrie 2024, Asociația Ham Ham Satu Mare, în colaborare cu Asociația For Dogs Satu Mare și Tierschutz Austria, organizează o campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân. Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural din Odoreu și va acoperi și localitățile din zonă, precum Mărinești și Berindan.

Această inițiativă are ca scop reducerea numărului de câini fără stăpân și prevenirea înmulțirii necontrolate a animalelor de companie. Sterilizarea este o soluție eficientă și umană pentru gestionarea populației de câini, contribuind în același timp la bunăstarea acestora.

Organizatorii invită toți proprietarii de câini din aceste localități să profite de această oportunitate. Programările se pot face la numărul de telefon 0744231789.

2 comentarii

  1. 😮😱😢 Răspunde

    Da’ sper că ați anunțat înainte și pe majestățile sale veterinari ca să nu fie ca și anul trecut că fac denunț. Asta în loc să facă ce trebuie! E de toată jena că trebuie să vină alții de afară să ne învețe și îi mai și luxăm unde putem. Prostie la rang de excelență. Asta sunt majoritatea specialilor! 😮😱😢

  2. cetatean Răspunde

    Taranii nu se duc la asa ceva daca e gratuit, doar daca le dai bani, e si asa de degeaba. Mentalitate tipic Romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.