Ultima actualizare: ieri, 22:26

Naţionale

Elevă de 12 ani la Urgențe după ce a fost bătută de o colegă, în județul vecin

O elevă de 12 ani din Baia Mare a trecut prin momente dramatice după ce a fost agresată fizic de o colegă mai mare, cu un an, în incinta școlii. Incidentul s-a produs vineri, într-o pauză, în toaleta unității de învățământ, unde între cele două eleve a izbucnit un conflict. Agresoarea a lovit-o pe victimă cu pumnii și picioarele, iar limbajul folosit a fost jignitor, potrivit Vasile Dale.

Părinții victimei au fost revoltați de faptul că nu au fost anunțați de conducerea școlii în legătură cu incidentul, în schimb, părinții agresoarei au fost contactați. După finalul cursurilor, fata agresată i-a relatat mamei sale cele întâmplate, iar aceasta a dus-o la Spitalul Județean din Baia Mare pentru investigații. Medicii legiști au stabilit că pentru vindecarea rănilor este nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Poliția a fost alertată de mama victimei, nu de școală, și a fost depusă o plângere penală, potrivit aceleași surse. În prezent, atât unitatea de învățământ, cât și poliția desfășoară anchete în legătură cu incidentul.

Potrivit Vasile Dale, agresoarea practică judo și este campioană la categoria ei de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.