Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. Accident pe str. Avram Iancu. Trafic blocat

ACTUALIZARE: Trei persoane implicate în accidentul rutier de pe strada Avram Iancu din Satu Mare au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) cu diferite contuzii și multiple traumatisme.

Din fericire, toate cele trei victime sunt conștiente. Dintre acestea, două au fost preluate de ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare, iar cea de-a treia a fost transportată de echipajul SMURD prezent la fața locului.

În total, accidentul a implicat patru persoane, dintre care una a refuzat transportul la spital.

ACTUALIZARE: „La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Avram Iancu din municipiu.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o conducătoare auto, de 57 de ani, din județul Maramureș, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ,,Oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, din Satu Mare.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea a două femei de 26 și 32 de ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Sau Mare.

______________________________________________________________

Accident rutier pe strada Avram Iancu din municipiul Satu Mare. Două mașini s-au ciocnit, iar traficul este îngreunat. La faţa locului este şi o ambulanţă SMURD care acordă îngrijiri medicale unei persoane.

Poliția este la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona și să folosească rute alternative.

FOTO: Transurban

4 comentarii

  1. 😮😱😮 Răspunde

    Cum s-a petrecut? Cum mare grijă! Apoi barem a-ți putea afla cu cât circula tanti cu bămăwezi de s-a înfipt în halul ăsta în stâlp! Că sigur nu cu 50 circula! Cu toată strada ar trebui făcută ceva că e problemă și cu instituțiile ori firmele riverane dar și din cauză că se parchează pe ambele părți.

    • Unul Răspunde

      Care 50km/h ? Acolo merg ca nebuni.Desi este si o trecere pentru pietoni si legea zice ca: Trebuie redusa viteza de deplasare petru a putea evita ori ce pericol. Dar ca la noi.

  2. Nha Răspunde

    Adevarul este ca: “Legea junglei”! 🙂

  3. Varu Răspunde

    No crăpat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.