Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Ce lasă în urmă unii călători din Satu Mare. Mizerie în stații și coji de semințe în autobuze

Două imagini postate joi, 12 septembrie, de Transurban, arată ce lasă în urmă unii sătmăreni ce călătoresc cu mijlocul de transport în comun. După ce fac prăpăd în stații, acolo unde aruncă hârtii, mucuri de țigară sau pungi, unii călători își continuă distracția și în autobuz.

După ce se își ocupă locurile, simt nevoia să se relaxeze ,,mai altfel”: savurează niște semințe, iar în urma lor rămân cojile. În postarea publicată pe Facebook de Transurban, reprezentanții companiei au simțit că e nevoie să își prezinte scuzele.

,,Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de unii dintre călătorii noștri astăzi!”, este mesajul care însoțește cele două poze.

8 comentarii

  1. sătmărean nedumerit Răspunde

    Lipsă de educație. Dar eu așa știu că mașinilel au camere de supraveghere pe ele. Ar merita așa câteva acțiuni pe traselele mai afectate (șoferii știu mai bine care sunt acelea) și să fie controlate pe traseu unde se întâmplă asta (adică identificat individul). Apoi tras de ureche și pus să facă curat. Bineînțeles asta presupune mai mult de o persoană pentru astfel de intervenții că ăștia de obicei toți are drepturi și sunt foarte gălăgioși. Dacă unu-doi e troznit cu o amendă și pusă poza cu el/ea în mașină ca să-i vadă mutra toți veți vedea că va dispărea foarte repede fenomenul. Dar asta presupune colaborare cu poliția și sânge în instalație. Deci slabă șanse. Așa că nu vă mai plângeți.
    PS. La Barta am văzut afișe puse cu poze cu cei care fură din magazin și au fost prinși. În mod interesant nici nu mai vor să intre pe acolo.

  2. cetatean Răspunde

    Welcome to Romanistan

  3. Pistike Răspunde

    Fiecare se comportă, în societate, exact așa cum a învățat acasă!
    Pe de altă parte, nu avem noi camere de securitate în stațiile de autobuz și în autobuze?
    Oare nu avem un organ erect și plătit regește care ar trebui să aplice niscaiva amenzi pentru așa ceva?
    Chiș Luca, cum se împacă salariul de director (11.100 lei lunar! + 325 lei lunar norma de hrană + 1642 lei lunar membru ATOP) cu pensia militară (specială! 10.200 lei lunar!)?? Nu te plătim destul cât să-ți faci treaba?
    Eu consider că o persoană care încasează lunar 13.067 lei, ar trebui să-și facă treaba exemplar și să-i pună pe subordonați la treabă!!!

  4. Tiganii Răspunde

    E “munca” tiganilor din spatele stadionului UNIO. E statia din Carpati 2, tot asa se intampla si cu statia de pe Lucian Blaga. Asistatii sociali sunt mereu prezenti la datorie.
    Multumim Romania si drepturile animalelor pentru aportul la societate.
    Nu uitati sa va plangeti ca nu merce AC-ul in bus!

  5. io Răspunde

    nimic grav.

  6. 🤔 Răspunde

    Sopon făcut din ei.

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    Tarani.din lumea a 3 a. Tot o tara de gunoaie o sa ramanem

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Ce vorbești? Românurile nu fac de astea! Uită-te peste tot unde este o bancă într-un parc cât de curat este jur-împrejur! 🤔😮😉 Numai ungurii fac de astea. Și acum sigur vor să dea vina pe românurile! Sărakii de ei. 😮🤔😱😉🤣Neamuri de straiță. Degeaba 35 de ani de umblat afară că nimic nu se lipește de unii. 🤮🤮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.