Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

FOTO. Deșeuri din construcții aruncate în natură, în județ. Gunoaiele, lăsate lângă o baltă

Deșeuri din construcții aruncate în natură într-o localitate din județul Satu Mare. Gunoaiele sunt lăsate lângă o baltă, iar localnicii sunt revoltați și încearcă să tragă un semnal de alarmă.

În satul Pelișor din comuna Lazuri, camioane cu deșeuri se opresc lângă o fostă baltă de pescuit, iar gunoaiele sunt lăsate pe marginea apei. Un localnic ne-a spus că a surprins un camion care descărca deșeurile în mijlocul naturii și l-a luat la rost pe șofer.

,,Gunoiul se transportă cu camioanele. E o baltă de pescuit, dar nu mai funcționează ca baltă. E legal să depozitezi deșeuri în mijlocul naturii? Vineri am surprins un camion cu deșeuri din construcții. I-am amenințat cu poliția, iar șoferul mi-a spus că l-a plătit pe proprietarul terenului ca să poată descărca deșeul”, a declarat bărbatul, pentru PortalSM.

Cu toate că proprietarul ”a permis” aruncarea acestor deșeuri pe terenul său, acest lucru este ilegal. Gunoaiele nu pot fi lăsate, pur și simplu, în mijlocul naturii, mai ales că vorbim de o baltă, iar multe dintre deșeuri ajung direct în apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.