Ultima actualizare: ieri, 20:25

Locale

FOTO. Mobilizare în Satu Mare. Pompierii au participat la Ziua Curățeniei și au adunat deșeuri

Mobilizare în Satu Mare. Pompierii au participat la Ziua Națională a Curățeniei și au strâns gunoaiele aruncate de cei cărora nu le pasă de mediul înconjurător. 

,,Astăzi, 21 septembrie 2024, pompierii sătmăreni s-au alăturat celor peste 19 milioane voluntari din 198 țări mobilizați pentru curățenia globală don cadrul campaniei Let’s Do It, Romania! Ziua de Curățenie Națională!

Alături de voluntarii noștri am contribuit la reducerea deșeurilor lăsate într-un mod iresponsabil pe arealele naturale din județul nostru. Executarea misiunilor specifice dar și sprijinul în astfel de mișcări sociale ne onorează! Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru aerul pe care îl respirăm!”, a transmis ISU Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

15 comentarii

  1. Nutu Răspunde

    Fosilă psihiatrică și-a scos amantele cu plozii la aer?

    • gigi Răspunde

      Stai tu linistit, daca scotea toate fufele din unitate, curatau satmarelul si balta blonda intro zi.

    • Horica Răspunde

      Nop…pe cea bruneta, fosta secretara de cabinet notarial o pastreza pt el, nu o scoate din birou. Nu de alta dar nu risca sa se dedulceasca domnita si la altii cu grade mari pe umar. Asa, se imparte doar intre doi…unu la lucru unu acasa.

  2. wow Răspunde

    doi invidiosi ,scarbe ce sunteti,,asa incurajati copiii sa aiba placerea de a trai inmediu curat,,,frumos bravos

    • gigi Răspunde

      Bai prostule, trebuiau asistatii sociali sa fie ca furnicile in judet. Atunci nu mai putea nimeni sa-si faca reclama pe spatele gunoaielor.

    • gigi Răspunde

      Si sunt cca. 5000 din care 3000 apti de lucru, asa ca mars.

      • Așa că ..... Răspunde

        Dacă stăm puțin și ne gândim și mare parte a mizeriei strânse acolo tot de la ei provine. Așa că …… Dar ca să vezi dacă îi chemi la treabă toți vor flutura adeverința medicală că nu pot lucra.

  3. Varu Răspunde

    Se pare că cei doi au lucrat in unitatea cu fufele,și cred că au dreptate.

  4. ecologist resemnat Răspunde

    Asta scriu pentru @wow. Să citească atent ce urmează să spun. Încă de când m-am angajat am participat la nenumăratre acțiuni de educație ecologică și de conștientizare ecologică. Vorbim începând din 1995 încoace. Asta s-a făcut mai ales la copiii (la orele de dirigenție preponderent) că la adulți e mai dificil de schimbat niște obiceiuri. Acei copiii, și nu sunt puțini la număr, deci acei copiii între timp au devenit adulți și majoritatea au familii-copiii. Dacă nu chiar și nepoți. Sincer eu nu văd schimbarea de abordare a populației vizavi de acest fenomen, ba din contră. Astea sunt niște acțiuni pompieristice care au efect pe moment și atât.
    PS. În 2010 la o astfel de acțiune “Let’s do it” exact între cele două poduri s-a strâns un munte de mizerie, haine, resturi, alimentare, cauciucuri, tot ce vrei și nu vrei. Când s-a terminat ne-am fotografiat, șefimea dădea interviu că blablabla mediul curat. Mă rog. Erau afară ziarele, reprezentanții prefecturii, poliția locală etc. Și când să vezi deodată dinspre ștrandul vechi apare un țigan cu un sac mare de haine (probabil primite ajutor) și le aruncă în văzul lumii unde se frânge digul și se schimbă panta digului și o ia la fugă. Poliția locală după el. L-au și prins și l-au pus să strângă tot. Deci toate asta văzând că sunt cel puțin 80-100 de oameni care au făcut curat și de față cu ziariștii cu microfonul în mână!!!!! Maximum într-o săptămână poți trece iar pe acolo și nu vei sesiza diferența. Întrebarea ar fi ce păzește poliția locală. Că doar unul trebuie doar prins și bubuit bine cu o amendă. Sunt sigur 100% ca acel individ prins atunci acolo nu mai face de astea. Sincer după 15 ani de activitate din ăsta dacă nu se vede nici o fărâmă de efect atunci ar trebui schimbată modul de abordare. Că altfel doar ne pierdem timpul și facem campanie de imagine la alții pe gratis.

  5. H&R Răspunde

    Dupa aia ne mai miram ca nu vrea nimeni sa fie pompier sau politist? Pompierii nu asta ar trebui sa faca.

  6. Mircea Marghitas Răspunde

    Adrian Cozma, actualul preşedinte al PNL Satu Mare, este o beizadea din lumea mondenă a judeţului Satu Mare care s-a făcut remarcat doar prin eşecuri politice și profesionale, controverse legate de implicarea sa în afaceri dubioase, legătura cu lumea interlopă, afacerişti controversaţi și prin apariții care nu-i fac cinste în presa de scandal. Lumea din politică zice despre acesta că ar fi “pupila şi săgeata” lui Vasile Blaga, om cu greutate în politica românească. Ca orice “săgeată” ţelul şi rolul lui este să ajungă acolo unde grupul de interese din jurul lui își dorește să fie instalat să își poată face afacerile bănoase pe banii statului. Trecutul lui este arhicunoscut, a trecut de la angajat în shop și traficant de țigări la avocat, apoi politician extrem de controversat băgat în tot felul de combinații ilegale. Se vorbește prin județ despre tunurile date de cei din jurul lui prin diverse manevre ilegale, despre afacerile îndoielnice și ilegale ale fratelui său, ale familiei sale, despre metodele de șantajare și anihilare a adversarilor în afaceri a protejaților săi. Folosește Parlamentul României pentru a face interpelări la comanda celor 3 oameni de afaceri și a unui politician în fața cărora stă în poziție de drepți și a căror ordine le execută întocmai. Ba chiar a ajuns să pună partidul PNL Satu Mare și primarii PNL la ordinea acestora. Pentru a-și obține preamărire și a-și ataca adversarii politici se folosește de lichelele din jurul său, șoferul și fotograful personal plătiți bineînțeles din banii statului român, un director penal de instituție publică sătmăreană și vreo 3 băiețași de oraș, pe care i-a băgat în AUR, cărora le promite tot felul de funcții și afaceri.

  7. Varu Răspunde

    La alegeri aveți șansa să scăpați de acești indivizi.

  8. Varu Răspunde

    Eu o să susțin HAUR,nu poate fi mai rău.

    • c-block Răspunde

      Ba da. Nu că nu pot dar de fapt nici nu vor să schimbe nimic. Uită-te puțin mai atent la cine trage sforile pe la spate și vei descoperi creatorul balaurului. E superfull lista de speciali de speciali, pensionați înainte de vreme. Crezi că vor putea întreprinde ceva tocmai împotriva celor care i-au lansat din nimic???? Cât de naiv poți fi???? Sincer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.