Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. O sătmăreancă este căsătorită cu ,,regele bijuteriilor”. Amândoi duc o viaţă de lux

O sătmăreancă este căsătorită cu ,,regele bijuteriilor”. Ela Moiș, o tânără originară din Certeze, duce o viață de poveste, despre care majoritatea oamenilor află doar din basme, informează jurnaliștii de la cancan.ro. La 32 de ani, sătmăreanca este căsătorită cu Anil Arjandas, cunoscut ca regele bijuteriilor.

Ela a studiat Dreptul, dar a renunțat la tot ce avea în România pentru a se stabili în Spania. În urmă cu 10 ani, s-a îndrăgostit de Anil Arjandas, un spaniol de origine indiană, care și-a construit o avere prin crearea și vânzarea de bijuterii și ceasuri de lux. Astfel, viața tinerei din Satu Mare s-a transformat complet. Pe lângă o poveste de dragoste ca în filme, Ela se bucură acum de toate luxurile posibile. Călătorește în toată lumea numai la clasa I, deține o garderobă care seamănă cu un boutique de lux, o impresionantă colecție de genți de designer și acces la bijuterii de vis. Mai mult, soțul ei a numit-o directoare a magazinelor sale internaționale.

S-au căsătorit în 2016 

Ela Moiș și Anil Arjandas s-au căsătorit în urmă cu opt ani, în 2016, într-un resort exclusivist din Marbella, accesibil doar celor mai bogați. Nunta lor a fost o ceremonie spectaculoasă, unde invitații s-au bucurat de băuturi rafinate, homari și alte delicatese.

Sătmăreanca a purtat o rochie de prințesă amplă, cu o trenă lungă, perfect adaptată, și a tăiat un tort impresionant de cinci etaje. Pe parcursul întregii seri, privirea i-a fost îndreptată către soțul ei, care, la rândul său, o privea plin de iubire. Chiar și la opt ani de la nuntă, el continuă să o numească iubirea vieții sale.

Bijutierul milionar i-a oferit totul tinerei care i-a furat inima, iar ea l-a făcut tatăl unui băiețel, născut în 2021. Ayaan este marea bucurie a părinților săi și, chiar dacă este încă mic, el este centrul lumii pentru Ela și Anil. Băiețelul are deja un „garaj” propriu, plin cu mașinuțe care sunt replici ale celor conduse de părinții săi, și o garderobă exclusivistă, alcătuită doar din piese de designer. La sfârșitul lunii august, Ela și Anil l-au sărbătorit pe Ayaan în București.

Cine este Anil Arjandas

Anil Arjandas, cu un deceniu mai în vârstă decât Ela Moiș, este un antreprenor și designer de bijuterii de lux, renumit pentru brandul său, Anil Arjandas Jewels. El s-a remarcat în industria bijuteriilor prin crearea unor piese impresionante, realizate din aur, diamante și alte pietre prețioase. Creațiile sale sunt purtate de numeroase celebrități. Anil este activ și pe rețelele sociale, unde își expune frecvent stilul de viață opulent și bijuteriile de lux, atrăgând un public internațional. Pe Instagram, el este urmărit de peste 1 milion de persoane.

Brandul său exclusivist a fost lansat în 1999. La doar 17 ani, Anil a creat prima sa bijuterie: o brățară inovatoare din piele, argint negru și diamante negre, un concept revoluționar la acea vreme. Expert în diamante și alte pietre prețioase, bijuteriile sale se vând astăzi cu prețuri ce ajung la mii și chiar zeci de mii de dolari. Printre clienții celebri ai lui Anil se numără Pink, Halle Berry și J. Balvin. Magazinele sale sunt prezente în locații de lux precum Franța, Grecia, Portugalia, Spania și Dubai.


Sursa: cancan.ro

8 comentarii

  1. Vai vai Răspunde

    Oare de ar știi regele ca ea freca bastoane la patroni din certeze c am ce ar zice 🙈

  2. Cosmin Răspunde

    Faptul ca plătești sa ajungi sa arati in presa ” ca tu aii mai mult” demonstrează ca nu ai experiență in inalta societate. Banii vorbesc dar averea șoptește. Si inteligenta nu se cumpără, cel mult unele cunoștințe de baza

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    E și asta un talent ca să înghiți în veselie fel de fel de porcării toată viața de dragul banilor. Dar nu trebuie judecată pentru asta. Fiecare are niște priorități. Pentru ea sunt banii. În acest context iubirea, copiii sau să-ți faci o meserie sunt treburi secundare. Dacă bărbatul aduce căruța cu bani zilnic restul nu mai contează. Apoi după un timp tencuiala obosește iar duduia se va trezi că este trasă pe linie moartă. Pentru că din păcate tot timpul se vor găsi alte astfel de amatoare, mai tinere decât ea. Exact în felul în care “s-a propășit” și ea. Peste capul altora. Stomac zdravăn trebuie să ai pentru așa ceva! 🤮🤮🤮

  4. Blue Răspunde

    Care patroni din Certeze , Vai ? Te ai uitat la soțul ei să vezi cum arată și cât îi de stilat ? Nici un Patron din Certeze nu i așa !!!

    • Vai vai Răspunde

      Înainte de a da de asta stilat , o plimba unu Lup așa îi zice , DOAMNE AJUTĂ.I

      • 😲 Răspunde

        Aici toate-s de fatada inclusiv zambetul e pictat cu dermatograful. Falsitate. Aici e numai zambilici apoi va aparea peste o luna sau peste ani la stiri ca au sarit unul la gatul altuia pentru cine stie ce. Vezi cazul Prodanca-Reghe, ce de pupici erau in public ca sa se afle ulterior ca totul era numai regie. La cine ii place asa ceva e liber sa se pacaleasca singur.

      • Meme Răspunde

        Lasă că nu i-a făcut altă gaură .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.