Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO/VIDEO. Auchan rebranduiește hipermarketul din Satu Mare. Magazinul de pe Careiului devine ATAC

Auchan rebranduiește hipermarketul din municipiul Satu Mare. Magazinul situat pe drumul Careiului devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Schimbarea va fi operată la sfârșitul acestei luni.

Hipermarketul Auchan Satu Mare devine ATAC Hiper Discount by Auchan, în care se fac economii de costuri prin reducerea consumului de energie electrică, diminuarea spațiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice și reducerea costurilor de transport.

Potrivit celor de la Auchan, această locație va oferi o gamă variată de produse la prețuri reduse permanent. ,,ATAC Hiper Discount by Auchan se angajează să ofere clienților săi prețuri mici și economii zilnice la o selecție extinsă de produse alimentare și nealimentare”, informează reprezentanții magazinului.

Astfel, începând de joi, 26 septembrie, de la ora 9:00, magazinul Auchan Satu Mare va deveni ATAC Hiper Discount by Auchan.

6 comentarii

  1. lulu Răspunde

    Mă simt ca într-o comedie :))))

    Auzi mă, „jos prețurile, ATAC zilnic între 7-21.”

    Și cum vom zice de acum încolo?

    „Am fost azi la ATAC și mi-am luat o mătură?”
    „Mici buni, doar la ATAC.”

  2. Cosmin Răspunde

    Atac la buzunare

  3. Koni Răspunde

    Unde mergi mâine?… eu merg la ATAC, …bine, bine, dar la care magazin?
    Hi,hi,hi.

  4. cetatean Răspunde

    O mizerie. Au mutat toate produsele in alte locuri ca sa pierzi mai mult timp la ei in magazin. Ei ii spun optimizare eu ii spun ca ii un rahat. Am preferat sa renunt la a mai merge acolo decat sa stau sa imi pierd timpul.
    Cred ca o sa atace falimentul.

  5. Callin Răspunde

    E haos acum. Preturile sunt varza sau lipsesc cu desavarsire. Cumparam de pe paleti acum nu de pe rafturi. Produse de calitate pe care obisnuiam sa le iau de acolo acum nu se mai gasesc. Cartile au disparut ca nu trebuie carti la inculti, nu-i asa? Din punctul meu de vedere e un pas inapoi. In mod sigur voi merge mai rar la Auchan, sau oricum i-ar zice, de acum incolo. Acum urmeaza repercusiunile asupra celorlalte afaceri din incinta. Pacat…

  6. S Răspunde

    Pentru vanzatori nu e rentabil sa ai produsele una langa alta, sa compari preturile. Daca amesteci produsele, oamenii cauta, stau mai mult timp in magazin si cumpara mai mult. Este de vazut cat de accesibile vor fi preturile fiind vorba de un fel de en-gros unicat in SM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.