Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO/VIDEO. Biserică arhiplină la Satu Mare, la conferința susținută de părintele Constantin Necula

Biserică arhiplină la Satu Mare. Sătmărenii s-au prezentat în număr mare la conferința susținută de părintele Constantin Necula. Evenimentul a început vineri, la ora 18.00, la biserica Bunavestire din municipiu.

Conferința-dialog intitulată „Între blocuri, locul unde s-au zidit biserici”, susținută de părintele Constantin Necula, a umplut biserica Bunavestire din municipiul Satu Mare, tema centrală a conferinței fiind una de mare actualitate: viciile contemporane în rândul tinerilor și nu numai.

Evenimentul a fost deschis de Corul Bărbătesc de la Finteușu Mare, iar discuția ce a urmat în cadrul conferinței a fost ghidată de părintele Constantin Necula, renumit pentru discursurile sale captivante și abordarea deschisă.

Menită să inspire și să ofere soluții în fața provocărilor lumii moderne, discuția a captivat publicul prezent la eveniment, părintele Necula fiind întâmpinat cu multe aplauze.

Vă prezentăm un fragment din conferință, dar și mai multe imagini de la eveniment:

 

11 comentarii

  1. Rrrr Răspunde

    Ce bine acuma stau inauntru , in restul slujbelor afara in ploaie.

  2. Varu Răspunde

    Bună observație,toate țâțele se uită la popă sub sutană, să aibă grijă că poate le stropește cu un pic de aghiasmă 😀

  3. 🙏 Răspunde

    Se salută prezența mireanului ungrovlach Kozma. Aliluia și amin. 😮🙏

  4. Fasz Răspunde

    Mă uit cu multă tristețe la femeile adunate la această conferință?!? Dacă la spune popa să aranjeze cărțile din bibliotecă, le aranjează, dacă le cere să se dezbrace, sar din textile rapid, se uită cu drag la Popa și salivează. Poate nu se uită la popă.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai or mers sa afle de la sursa ca femeia nu e om, ca locul ei e la cratita si spalat pe jos etc. Nici nu stiu cum.de le-or lasat, ca asta era o conferinta pt oameni…ca femeile oricum nu pot pricepe slovele, ca asa zicea pochu din Constanta, ala ce le stie

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Relax…pochu nu le va zice sa se dezbrace, ci doar sa sara cu banu. De dezbracat dezbraca copilasii fagezi, ca s-au dedulcit si ninjalaii nostri

  5. Biserica și Politica Răspunde

    Uite cum își dau mâna vânzătorii de ILUZII..zdrențe umane ce vând gogoși celor ce mănâncă așa ceva..să vedeți că aduce săptămâna viitoare GOVOR la biserica lui Boloș pe Nefericitul Daniel cel fără bani de Catedrală

  6. unul Răspunde

    Gata ba, terminati. Saptamana viitoare deschide govor La Mircea 2. a inchiriat cladirea deja, intrare, bautura si acces gratuit la fete pentru membri pnl care schimba macazul si 50% reducere membrilor psd. Matroana o sa fie manuela. Nu ma injurati, asta spune sursa din psd. Eu nu primesc nimic, sunt de la haur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.